Yandex Metrica

Beşinci kara harekatına ramak aldı! Askeri sevkiyat görüntülendi

Beşinci kara harekatına ramak aldı! Askeri sevkiyat görüntülendi

Türkiye’den 5. Suriye kara harekatına sayılı saatler kaldı. Kuzey Irak ve Suriye’nin kuzeyini hedef alacak ve terör yuvalarını yerle bir edecek olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. A Haber Türk ordusunun askeri sevkiyata dair görüntüleri paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Türkiye’den 5. Suriye kara harekatı için askeri sevkiyatına az zaman kaldı. Mehmetçi eli tetikte, gelecek emri bekliyor.  Operasyon için sıkı bir çalışma sürerken askeri sevkiyata dair görüntüleri A Haber fotoğrafladı.

23 Nisan Manuş Baba Sancaktepe konseri saat kaçta başlayacak? Manuş Baba konseri nerede? 23 Nisan Manuş Baba Sancaktepe konseri saat kaçta başlayacak? Manuş... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN MESAJ: HER DAMLA KANIN HESABI SORULACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Tersane Komutanlığı'nda Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş, Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi Birinci Gemisi Blok Kızağa Koyma ve İkinci Gemisi Sac Kesim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "DEAŞ'la mücadele kisvesi altında bölücü örgütün Suriye uzantısına silaha boğanlar bize ders veremez. İnsanlık düşmanlarından döktükleri her damla kanın hesabını soruyoruz, soracağız. Kimse bizden teröristlere karşı müsamaha göstermemizi beklemesin" mesajını verdi.

SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir destek ve hibeden bulunulmadı! SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir... Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

BAKAN AKAR: SİVİLLERE ZARAR VERİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin kuzeyinde "ABD gözlem noktasını vurduğu" iddiasına ilişkin, "Bizim koalisyon güçlerine veya sivillere zarar vermemiz söz konusu bile olamaz." cümlelerine yer verdi.

Bakan Akar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Pençe-Kılıç Harekatı'ndaki son duruma ilişkin soru üzerine Akar, "Terörü sona erdirmek, ülkemizin ve milletimizin, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

İSPARK otomobil otopark ücreti 2024 | Yol üstü 0-1 saat, 1-2 saat ne kadar? İSPARK otomobil 2-4 saat, 8-12 saat ve tam gün kaç para? İSPARK otomobil otopark ücreti 2024 | Yol üstü 0-1 saat,... Haberi Görüntüle

"326 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ"

Son dönemin en büyük, kapsamlı ve etkili hava harekatı ile başlayan Pençe-Kılıç Harekatı'nın başarıyla devam ettiğini ifade eden Akar, "Harekat, hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla yapılan cezalandırma atışları ile devam ediyor. Harekatta şu ana kadar 326 terörist etkisiz hale getirildi." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading