Yandex Metrica

Beşiktaş'ta ne oldu? Bebek ve Ümraniye'den sonra Beşiktaş'ta ne yaşandı?

Beşiktaş'ta ne oldu? Bebek ve Ümraniye'den sonra Beşiktaş'ta ne yaşandı?

Beşiktaş'ta yaşanan vahim olay dün geceden bu yana sosyal medyada da büyük tepki çekti. Peki, Beşiktaş'ta ne oldu? Bebek ve Ümraniye'den sonra Beşiktaş'ta ne yaşandı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Gündem

23.01.2024, 19:24

Geçtiğimiz günlerde Bebek sahil ve Ümraniye'de yaşanan ahlak dışı olaylar büyük tepki çekmişti. Ümraniye sonrası şimdi de Beşiktaş'ta benzer bir olay yaşandı. Merak edilen, "Beşiktaş'ta ne oldu? Bebek ve Ümraniye'den sonra Beşiktaş'ta ne yaşandı?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı! Rapor tarihlerinde uyuşmazlık çıktı! Dilara Gülatan itiraz etti Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı! Rapor tarihlerinde uyuşmazlık çıktı! Dilara... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA NE OLDU?

Beşiktaş'ın Dikilitaş mahallesinde yaşanan ahlak dışı olay büyük tepki çekti. Son olarak Bebek sahilde iki kişi herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girmiş ve şahıslar hakkında soruşturma başlatılmıştı. Şimdi ise yayınlanan görüntülerde bir çiftin Beşiktaş'ta sokak ortasında yağmurun altında kimseye aldırış etmeden birlikte olduğu görüldü.

Çift, yoldan geçerken şahit olduğu ahlaksız davranışa tepki gösteren bir vatandaşa ise 'Sana ne lan' yanıtını verdi. Yoldan geçen bir vatandaş ise o anları görüntüledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading