Yandex Metrica
SON DAKİKA

Benzin istasyonunda çakmağı ateşledi, aracı alev topuna dönüştü! İşte o anlarda yaşananlar...

Aksaray'da ATV aracına yakıt aldığı sırada dalgınlık sonucu çakmak çakan sürücü az kalsın benzin istasyonunu havaya uçuruyordu. 2 kişinin yaralandığı olayda facianın eşiğinden dönüldü. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Gündem

23.01.2024, 22:11

27 Temmuz Çarşamba günü Büyük Bölcek Mahallesi Büyük Bölcek Caddesindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda Mustafa Akil, ATV aracıyla akaryakıt istasyonuna girdi.

2024 ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı ! MSÜ sınav... Haberi Görüntüle

DLGINLIK SONUCU ÇAKMAĞI ATEŞLEDİ 

İstasyon çalışanı Mehmet Akbulut, araca yakıt doldurduğu sırada arkadaşıyla birlikte ATV'nin üzerinde oturmaya devam eden Mustafa Akil, bir anlık dalgınlık sonucu elindeki çakmağı ateşledi.

Bunun üzerine ATV alev topuna dönerken, Akil ve Akbulut alevlerin arasında kaldı, arkasında oturan arkadaşı ise araçtan inip koşarak kurtuldu.

PKK Türk SİHA'larını vurdu mu? İran'dan kamikaze dron aldılar Haberi Görüntüle

ALEV ALAN ADAMA İSTANSYON ÇALIŞANLARI MÜDAHALE ETTİ 

İstasyon çalışanları, pantolonu sağ dizine kadar tutuşan Akil ile yerde sürüklenen ve kıyafetlerinin büyük bir bölümü alev alan Akbulut'a yangın tüpleriyle müdahalede bulundu. Çalışanlar, ardından alev topuna dönen ATV aracına da müdahale etti.

Naci Görür'den Marmara depremi için korkutan açıklama: Şu anda uzatmaları... Haberi Görüntüle

VÜCUDUNDA YANIKLAR OLIŞAN ADAM HASTANEYE KALDIRILDI 

Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Akil ve Akbulut, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı 2 kişi, buradaki müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesine sevk edildi. Tedaviye alınan 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading