Yandex Metrica

Bebeğini boğarak öldüren cani anne hakkında karar çıktı!

Bebeğini boğarak öldüren cani anne hakkında karar çıktı!

Trabzon'da 2 yıl önce evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen bebeğini boğarak öldüren cani anne Pınar Ç., müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Pişman olduğunu söyleyen anne, 'Korktuğum için gömdüm' dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:07

Trabzon'un Tonya ilçesi Hoşarlı Mahallesi'nde, 23 Mart 2020'de bir fındık bahçesinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu.

İhbar üzerine bölgeye, sağlık ve İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş Timleri sevk edildi.

Jandarma tarafından beze sarılı halde bulunan erkek bebek cesedi, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

ANNE BABA VE YAKIN AKRABALARA GÖZALTI

Bebeğin ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşma kapsamında da anne Pınar Ç., babası M.Ç., yengesi Ş.Ç., amcası Y.Ç., kuzeni O.K., teyzesi F.K. ve teyzesinin eşi A.K. gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Haberi Görüntüle

CANİ ANNE TUTUKLANDI

İncelemelerde bebeğin, Pınar Ç.'nin evlilik dışı ilişkisi sonucu dünyaya geldiği belirlendi. Sorgusunda kuzeninin cinsel saldırısına maruz kaldığını öne süren Pınar Ç., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

Savcılık soruşturması sonrası tutuklu Pınar Ç. hakkında ağırlaştırılmış müebbet, tutuksuz 6 şüpheli hakkında da 1'er yıl 6'şar ay hapis istemiyle Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Meteoroloji iki bölgeye dikkat çekti: Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji iki bölgeye dikkat çekti: Çok kuvvetli geliyor Haberi Görüntüle

'KORKTUĞUM İÇİN BEBEĞİ GÖMDÜM'

Karar duruşmasında savunma yapan Pınar Ç., cinsel saldırıya uğrayınca hamile kaldığını öne sürerek, "Bebeği çarşafa sarıp, koltuk üzerine bıraktım. Daha sonra geri döndüğümde öldüğünü gördüm. Korktuğum için bebeği gömdüm." dedi.

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

CANİ ANNE MÜEBBET HAPİS CEZASI ALDI

Duruşmada aile fertleri, birbirlerini suçlarken, rızaya dayalı birliktelik yaşandığını savunan O.K. ise bebeğin ölümü ve gömülmesiyle ilgisi olmadığını kaydetti.

Pınar Ç.'yi 'kendisini savunamayacak olan altsoyu öldürmek' suçundan müebbet hapis cezasına çarptıran mahkeme heyeti, 'suçu bildirmemek'ten tutuksuz yargılanan 6 kişinin ise beraatine karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading