Yandex Metrica

Sitede Ara

Bayram tatili bitti, dönenler yollarda kuyruk oluşturdu

Bayram tatili bitti, dönenler yollarda kuyruk oluşturdu

Ege ve Akdeniz'de tatil yapıp İstanbul'a doğru dönüşe geçenler farklı bölgelerde kilometrelerce uzunlukta kuyruğa neden oldu.

Gündem

23.01.2024, 17:42

Kurban Bayramı tatilinin bitmesiyle dönüş yoluna geçen sürücüler yollarda trafik yoğunluğuna neden oldu. Akdeniz ve güney Ege sahillerinden İstanbul'a dönüş istikametinde yer yer kilometrelerce kuyruklar oluştu. 

Didim, Kuşadası, Bodrum gibi turistik beldelere gitmeyi tercih edenlerin kullandığı Söke-Bodrum karayolunda trafik durma noktasına geldi. 

Yaklaşık 10 kilometrelik araç kuyruğunun oluştuğu bölgede özellikle Yenidoğan, Muradiye, Bağarası, Novada ve Sazlı kavşaklarındaki trafik ışıklarında araç kuyrukları oluştu.

Trafik ekipleri, yoğunluğu azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

İstanbul'a dönüş yolunda Anadolu Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu ile D-650 karayolunun Sakarya kesiminde yoğunluk gözlendi.

Anadolu Otoyolu'nun Adapazarı, Arifiye ve Sapanca geçişlerinde akıcı yoğunluk yaşanırken bölgede zaman zaman arıza yapan araçlar ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Güzergahta kontrollerini artıran Karayolları ve polis ekipleri, olumsuzluklara müdahale ederek ulaşımın aksamaması için çalışıyor.

Bayram trafiğine takılmak istemeyen tatilcilere alternatif sunan Kuzey Marmara Otoyolu, Anadolu Otoyolu ile D-100 kara yolundaki ulaşımı da rahatlatıyor.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinden İstanbul'a kadar kesintisiz ulaşım sağlayan yolu tercih eden sürücü sayısında normal günlere nazaran artış olduğu görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading