Yandex Metrica

Bayraktar TB-3 ilk uçuşuna gün sayıyor! Uçak gemilerinde deniz aşırı görevlerde operasyon icra edecek

Bayraktar TB-3 ilk uçuşuna gün sayıyor! Uçak gemilerinde deniz aşırı görevlerde operasyon icra edecek

Türk Savunma Sanayii'nin önde gelen şirketlerinden olan Baykar tarafından geliştirilenTB-3 uçuşa gün sayıyor. Haberi Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu. Bayraktar, abisi Kızılelma'nın ardından TCG Anadolu gemisine konuşlandırılmak üzere geliştirilen TB3'ün ilk uçuşuna gün saydığını açıkladı. İşte o paylaşım...

Gündem

23.01.2024, 22:20

Türkiye'nin Savunma Sanayii'nde önde gelen şirketlerinden olan Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB-3'te heyecan dorukta. Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB3 SİHA'nın ilk uçuşuna sayılı günler kaldı.

Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para cezası: Bir günün faturası 45 bin lira Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para... Haberi Görüntüle

SELÇUK BAYRAKTAR MÜJDEYİ VERDİ

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bayraktar TB3'ün ramazan ayı öncesinde çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Bayraktar paylaşımında, "Bugün paylaştığımız fotoğraflarda üretim hattında görünen, kanatlarını katlayabilme özelliğine sahip türünün ilk örneği olan 'balığın' ramazan öncesi çekilmiş görselleri. Büyük abisi Kızılelma'dan sonra ilk uçuşuna gün sayıyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Haberi Görüntüle

BAYRAKTAR TB-3'ÜN ÖZELLİKLERİ NELER?

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB3 SİHA, kısa pistli gemilerden kalkış ve iniş kabiliyetine sahip silahlı insansız hava aracı sistemidir.

Keşif-gözetleme ve istihbarat görevlerinin yanı sıra kanatları altında taşıdığı yerli akıllı mühimmatlarla operasyon icra etme kabiliyetine sahiptir.

Katlanabilen kanat yapısıyla helikopter gemileri ve uçak gemilerinde kullanıma uygun olarak tasarlanan hava aracı kullanıcıya deniz aşırı görevlerde silahlı insansız hava araçlarıyla operasyon icra etme kabiliyeti sunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading