Yandex Metrica

Bayraktar'a son klibi Azov taburu çekti! Ukrayna ordusuna TB2 morali

Bayraktar'a son klibi Azov taburu çekti! Ukrayna ordusuna TB2 morali

Bayraktar TB2'ler Rus işgaline direnen Ukrayna ordusunun en büyük moral kaynağı durumunda. Her fırsatta 'Bayraktar' şarkısını söyleyen askerler Türk SİHA'sı bir klip daha çekti.

Gündem

23.01.2024, 19:18

Bayraktar TB2 SİHA'lar Rus işgaline direnen Ukrayna askerlerinin yegane teselli kaynağı oldu. 24 Şubat'tan beri devam eden savaş süresince Rus tankları, zırhlı araçlar ve hava savunma sistemlerine büyük zarar veren Türk SİHA'sı için şarkılar yazılmıştı. Ukrayna askerlerince ilk olarak amatör şartlarda yapılan Bayraktar bestesi şimdi profesyonel bir boyuta evrildi. Gelinen noktada Bayraktar TB2 için klipler çekiliyor. Bu konuda son çalışmaya Ukrayna ordusunun seçkin birliği Azov taburu imza attı. 

Arkadaş edinmek ömrü uzatıyor: Uzun ömür avcısından altı öneri! Daha uzun ve sağlıklı nasıl yaşanır? Arkadaş edinmek ömrü uzatıyor: Uzun ömür avcısından altı öneri! Daha... Haberi Görüntüle

VURULMUŞ ARAÇLARIN ARASINDA...

Ülkenin doğusunda Rus ordusuna direnişiyle hafızalara kazınan Azov taburundan askerler, TB2 SİHA'ları tarafından imha edilmiş araçların yanında 'Bayraktar' şarkısı söyleyip bir de klip çekti. Sık sık kameraya TB2'lerin vurduğu araçları gösteren Ukrayna askerleri, kurdukları mini orkestrayla oldukça neşeli bir çalışmaya imza attı. 

24 Şubat'tan buyana 800'den fazla görevi başarıyla yerine getiren Bayraktar TB2'ler Ukrayna ordu envanterinde Rusya'ya karşı en stratejik silah durumunda. 1 Mayıs'ta Yılan Adası çevresindeki Raptor devriye botlarını deniz üzerindeyken vuran, ardından 7 Mayıs'ta yine Yılan Adası üzerinde havadaki helikopteri imha etmeyi başaran TB2'ler yine uluslararası basının ilgi odağı olmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading