Yandex Metrica

BAYKAR'ın başlattığı konut seferberliğine destek büyüyor! İş dünyası harekete geçti

BAYKAR'ın başlattığı konut seferberliğine destek büyüyor! İş dünyası harekete geçti

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralarını sarmaya çalışıyor. Deprem sonrası bölgeye yapılacak konutlar için ilk adımı BAYKAR attı. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 1000 konut için söz verirken seferberliği başlattı. Bayraktar'ın konut seferberlik çağrısına THY ve Yıldız Holding de destek verdi. Konut seferberliği her geçen gün büyüyor.

Gündem

05.04.2024, 23:40

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralarını sarmaya çalışıyor. Türkiye'nin önde gelen şirketleri deprem bölgesine 300 bin konut inşası için harekete geçti. 

Bu konuda ilk adımı ise 1000'er adetlik konut bağışıyla THY ile Baykar attı. İki şirketin attığı adımın yakında kampanyaya dönüşmesi bekleniyor.

İran İsrail geriliminde borsa bugün düşer mi? 15 Nisan'da Borsa İstanbul yükselir mi, düşer mi? İran İsrail geriliminde borsa bugün düşer mi? 15 Nisan'da Borsa... Haberi Görüntüle

BAYKAR'DAN KONUT SEFERBERLİĞİ İÇİN ÇAĞRI

Baykar ilk etapta Kahramanmaraş'ta 2 bin kişinin yaşayacağı 520 adetlik konteyner kent kuruyor. Konteyner kent alanında açıklama yapan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 400 kişilik ekiple bölgede çalıştıklarını belirterek şunları aktardı:

BAYKAR olarak bin konutu bağışladığımızı, nakdi ya da ayni nasıl isteniyorsa öyle yapılacağını duyurduk. Tüm milletimizi imkanları dahilinde bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Bu felaket çok büyük bir felaket. Ancak tüm milletimiz bugün gösterdiği seferberliği gösterirse altından kalkabileceğimiz bir felaket. Burada insanlar en yakınlarını kaybetti. Bir anda bütün birikimlerini kaybedenler oldu. Tek yürek olup yaralarımızı hep birlikte saracağız. Geçici barınma acil ama kalıcı barınma da kritik. Milletimiz bu yara kapanana kadar desteğe devam etmeli. Tüm milletimizi bu seferberliğe davet ediyorum" 

Bayraktar AFAD'ın da destek olacağı konut kampanyasına destek olmaya çağırdı.

İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç seli İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç... Haberi Görüntüle

THY'DEN DE 1 YIL İÇİNDE 1000 KONUT SÖZÜ

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu da deprem bölgesinde bir yıl içinde bin konut inşa etme kararı alırken tüm kurum ve kuruluşlara da benzer yönde karar almaları çağrısında bulunmuştu.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrıda, "Çadırlardaki sürenin uzamasıyla birlikte insanlarımız büyük zorluklarla karşı karşıya kalacak. Bu yüzden barınma ihtiyacının acil olarak çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. İş dünyasındaki dostlarıma sesleniyorum; gelin, Türkiye genelinde özel sektör şirketleri ve kamu kurumlarıyla birlikte bölgedeki barınma sorununu ele alalım, bir kampanya başlatalım" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading