Yandex Metrica

BAYKAR'dan bir yardım daha! Selçuk Bayraktar duyurdu

BAYKAR'dan bir yardım daha! Selçuk Bayraktar duyurdu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde evini kaybeden vatandaşların barınma sorununa çözüm sağlamak için Evim Yuvan Olsun kampanyası harekete geçirildi. BAYKAR bu kampanyaya en büyük destek sağlayanlardan biri oldu.

Gündem

23.01.2024, 22:19

BAYKAR Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktarkii 'Evim Yuvan Olsun kampanyasına destek yaptıklarını açıkladı. 

Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Haberi Görüntüle

22 EŞYALI EVİ DEPREMZEDELERE VERECEKLER 

Bayraktar, 22 adet eşyalı dairenin bir sene boyunca depremzedelere açıldığını duyurdu. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bayraktar şu ifadelere yer verdi: 

EvimYuvanOlsun kampanyası çerçevesinde Baykar’daki çalışma arkadaşlarımız için yeni yapılan 22 adet eşyalı daireyi bir sene boyunca depremzede kardeşlerimize açıyoruz. Bu günleri el birliğiyle, dayanışmayla aşacağız.

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü? Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u... Haberi Görüntüle

HALUK BAYRAKTAR DA DUYURDU 

Baykar CEO'su Haluk Bayraktar da 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına ilişkin açıklamada bulundu.

Haluk Hayraktar paylaşımında, 'Depremde evlerini kaybeden kardeşlerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için #EvimYuvanOlsun kampanyasıyla Baykar lojmanlarımızı açıyoruz.' açıklamasını yaptı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading