Yandex Metrica

Bay Kemal'in ülkücü tiyatrosu! Bozkurtlardan geçmedi Ülkü Ocakları: 'Erdoğan' dedi

Bay Kemal'in ülkücü tiyatrosu! Bozkurtlardan geçmedi Ülkü Ocakları: 'Erdoğan' dedi

14 Mayıs seçimleri öncesi PKK ile kol kola gezen Kemal Kılıçdaroğlu sandıkta ağır yenildi aldı. Bu hezimet sonrası söylemlerini değiştirip ülkücü ve muhafazakar seçmenin gözüne girmek için adete kendini paralayan Bay Kemal'in ülkücü tiyatrosuna Ülkü Ocakları'ndan tokat gibi cevap geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Ülkü Ocakları'ndan yapılan açıklamada, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin “Lider Ülke Türkiye” vizyonunda, 2023 süper güç Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Cumhur İttifakı sayesinde Türkiye Yüzyılı başlayacak, milli kazanımlarımız sürecek; milli ülkülerimiz gerçekleşerek Türk Dünyası’nın birliği sağlanacak ve belini kırdığımız pkk başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle etkin mücadelemiz amansız devam edecektir." denildi.

Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim mi geldi? Motorin litresi ne kadar? Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim... Haberi Görüntüle

"TÜRK DÜŞMANLARININ KORKULU RÜYASI OLMAYA DEVAM EDECEK"

Açıklamanın devamında, "Cumhur İttifakı, Batı’nın aleni itirazına rağmen; Doğu Akdeniz’de, Suriye’de, Irak’ta, Azerbaycan’da, Libya’da ve Kıbrıs’ta kuşatmayı yarmış, fiili Türk gücünü oluşturmuştur. Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı güç birliği, Türk ve Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olmaya devam edecektir." denildi.

23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise konseri nerede, ücretsiz mi? Hadise konseri neden başlamadı? 23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise... Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU YENİLMEYE MAHKUMDUR"

Ülkü Ocakları ayrıca, "Zillet İttifakı’nın HDP, PKK, FETÖ ve diğer teröristlerle olan birlikteliğine Türk milleti ve gençliği gerekli cevabı 14 Mayıs’ta sandıkta vermiştir. Kılıçdaroğlu ilk turda Selahattin Demirtaş’a özgürlük derken 2. turda sahte milliyetçilik söylemleriyle iki yüzlülüğünü bir kere daha ortaya koymuştur. Kandil’deki teröristlerin videolarda yalvararak oy istediği Kılıçdaroğlu yenilmeye mahkûmdur" dedi.

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

"ÜLKÜ OCAKLARININ ADAYI BELLİ, KARARI NETTİR"

Açıklamanın devamında, "Ülkü Ocaklarının adayı belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve seçimlerden ezici çoğunlukla zaferle çıkması Ülkücü gençliğin öncelikli hedefidir. Bu vesileyle milli ülküler etrafında kenetlenen, vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan tüm gençlerimizi 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızın yanında Lider Ülke Türkiye Vizyonuna sahip çıkmaya davet ediyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading