Yandex Metrica

Sitede Ara

Batı medyasının patalojik Erdoğan düşmanlığı! Alman Der Spiegel'de 'Hilal' detayı asıl amaçlarını ortaya çıkardı!

Batı medyasının patalojik Erdoğan düşmanlığı! Alman Der Spiegel'de 'Hilal' detayı asıl amaçlarını ortaya çıkardı!

Alman Der Spiegel dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak, Türkiye'deki seçimlere yön verme çabasına hız kesmeden devam ediyor. Sözde tarafsız Batı medyasının tetikçiliğe soyuna dergisi Der Spiegel, Alman Yeşiller Partisi'nin Erdoğan'a oy verilmemesi çağrısında bulunduklarını yazdı. Dergi son sayısının kapağında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyduklarını nefreti aktarırken FETÖ'cü Can Dündar'ın kaleme aldığı makaleye de dergide yer verdi. Derginin kapağında İslam'ı simgeleyen 'Hilal' sembolünün parçalanmış olarak gösterilmesi ise Almanların asıl amacını ortaya çıkardı.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Türkiye, son yılların en kritik seçimi olarak nitelendirilen 14 Mayıs seçimlerine doğru yaklaşırken tetikçi Batı medyası da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duydukları nefreti kapaklarına taşımaya hız kesmeden devam ediyor. İngiltere, Fransa, Almanya gibi Avrupa ülkelerinin önde gelen medya kuruluşları, seçimlere yön vermek isterken Kemal  Kılıçdaroğlu'na desteklerini açık açık ortaya koyuyorlar. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak... Haberi Görüntüle

 "ERDOĞAN'A OY VERMEYİN" ÇAĞRISI

Almanya'da yayın yapan, Der Spiegel dergisi, Alman Yeşiller Partisi'nin, Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a oy verilmemesi çağrısında bulunduğunu duyurdu. Der Spiegel, Alman Yeşiller Partisi'nin yönetim kurulu toplantısının karar metnine dayandırdığı haberde, partinin Türkiye'deki seçimlerde Erdoğan'a oy verilmemesi çağrısında bulunduğunu yazdı.

Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Haberi Görüntüle

"DEĞİŞİM SÜRECİNİ DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUZ"

Buna göre, Alman Yeşiller Partisi'nin yönetim kurulu karar metninde şu açıklamalara yer verildi.  "Parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimleriyle birlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıllarca süren otoriter yönetiminin ardından demokrasi ve hukukun üstünlüğüne geri dönmek için gerçek bir şans var. Almanya'da yaşayan ve Türkiye'de oy kullanma hakkına sahip herkesi 14 Mayıs'taki seçimlere katılmaya ve demokratik değişim sürecini desteklemeye davet ediyoruz."Haberde, Yeşiller'in Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına karıştığı ve parti yönetiminin bütün Türkleri demokrasiyi güçlendirmek için oylarını kullanmaya çağırdığı vurgulandı.Bunun yanı sıra Yeşiller Partisi de sosyal medya hesaplarından Der Spiegel'in haberini doğrulayan paylaşımlar yaptı.

Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları kimler? Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları... Haberi Görüntüle

ALMANYA GÖZLEMCİ GÖNDERECEK

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Christian Wagner de konuya ilişkin Berlin'de yaptığı açıklamada, "Bizim açımızdan bu seçimlerin, Türkiye'nin kesinlikle taahhüt ettiği uluslararası standartlara uygun olması çok önemlidir. Ayrıca Almanya'nın uluslararası seçim gözlem misyonları çerçevesinde de önemli bir katkı sunduğunu söyleyebilirim. AGİT misyonuna seçim gözlemcileri göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

Joker 2 filmi ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Joker 2 hangi platformda yayınlanacak? Joker 2 filmi ne zaman, hangi tarihte çıkacak? Joker 2... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE DÜŞMANINDAN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

Türkiye düşmanlığı ile bilinen Almanya Gıda ve Tarım Bakanı ve Yeşiller Partisi Milletvekili Cem Özdemir, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaybetmesini istediğini açıkça dile getirmişti. Türkiye düşmanı Özdemir, HDP destekli 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini ifade etmişti.

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN KAYBEDERSE NE OLUR?"

 Alman Der Spiegel dergisinin yarın basılı şekilde piyasaya çıkacak son sayısı da Türkiye'deki seçimleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konu aldı. Dergi, Erdoğan'ın fotoğrafına yer verdiği kapağında, "yenilmez" anlamına gelen "unbesiegbar" kelimesini kullandı ancak "un" ekini siliniyormuş gibi gösterdi. Kapakta "yenilmez"i "yenilmez değil" imasıyla gösteren Der Spiegel ayrıca, "Ayrılış mı yoksa kaos mu?", "Erdoğan kaybederse ne olur?" gibi ifadelere yer verdi.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

'HİLAL'İ PARÇALANMIŞ OLARAK GÖSTERDİLER

Derginin kapağındaki 'Hilal' detayı ise Almanların asıl amaçlarını ortaya çıkarır nitelikte. İslam'ı simgeleyen Hilal sembolünün parçalanmış olarak gösterilmesi Alman Der Spiegel'in hedefinde İslam'ın da olduğunu gösterdi.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler: Çözüm Öcalan'dan geçer! Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler: Çözüm Öcalan'dan geçer! Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN'IN YERİNE GEÇEBİLECEK ADAMA DOĞRU YOLCULUK"

Der Spiegel, iç sayfalarda "sarsılmış" başlığını kullanırken, alt başlıkta da şu ifadelere yer verdi:

"Recep Tayyip Erdoğan 20 yılı aşkın bir süredir iktidarda. Onun döneminde Türkler refaha kavuştu ama aynı zamanda baskıya da maruz kaldı. Ama şimdi ebedi başkan gerçekten de görevden gidebilir. Hayal kırıklığına uğramış destekçilere, yoksullaşmış yeni yetmelere, genç seçmenlere ve Erdoğan'ın yerine geçebilecek adama doğru bir yolculuk."


DEMİRTAŞ'IN VE CAN DÜNDAR'IN AÇIKLAMALARINA YER VERİLDİ

Haberde eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Muhalefet her zamankinden daha iyi hazırlandı. Erdoğan bu sefer kesin kaybedecek." ifadesine de yer verildi.

Bir başka bölümde ise FETÖ'nün "MİT tırları kumpası"nda görüntüleri yayınlayan ve yapılan yargılamada 27 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan eski Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni firari Can Dündar'ın, "O gün gelirse" başlıklı makalesi yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading