Yandex Metrica
SON DAKİKA
Batı medyasının karın ağrısı belli oldu! Bakan Çavuşoğlu: Çünkü Erdoğan kazanacak

Batı medyasının karın ağrısı belli oldu! Bakan Çavuşoğlu: Çünkü Erdoğan kazanacak

Türkiye düşmanı Batı medyasının skandal kapakları ile ilgili düşüncelerini dile getiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Son zamanlarda özellikle son 10 günde 'Erdoğan gitmelidir' manşetlerinin bir sebebi var. Batı ittifaklarının içindeyiz ancak kendi çıkarlarımız konusunda kimsenin yardımcı olmadığını gördük. Türkiye'den rahatsız olanların olduğunu biliyoruz. Anket yaptırıyorlar ve gördüler Erdoğan kazanacak. Gördüler Erdoğan'ın oyu daha da artıyor.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:52

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 4'lü Suriye zirvesine ilişkin A Haber'de önemli açıklamalara imza attı. 

Dışişleri Bakan yardımcıları ve diğer kurumlar ile beraber bir çalışma grubunun yanı sıra bir yol haritası oluşturulacağını belirtten Bakan Çavuşoğlu, ''Suriye topraklarında gözümüz yok, terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Suriyelilerin güvenli bir şekilde geri dönmelerini konuştuk. Burada Türkiye'de bazı siyasiler bunların istiflenerek insanlık dışı bir görüntüyle geri itilmesinden bahsediyor bu böyle olmaz. Bu şekilde geri dönülmez. 550 bin Suriyeli güvenli bölgelere bu şekilde döndürülmez. İnsan onuruna yakışacak şekilde oradaki zemini hazırlayarak can güvenliği başta olmak üzere diğer ihtiyaçların karşılanmasının garantisi olması lazım.'' ifadelerini kullandı.

CHP'de DEM krizi! Diyarbakır İl Başkanı Atik, Burcu Köksal'ı hedef... Haberi Görüntüle

BATI MEDYASININ SKANDAL KAPAKLARI

Türkiye düşmanı Batı medyasının skandal kapakları ile ilgili düşüncelerini dile getiren Bakan Çavuşoğlu, şunları kaydetti;

"Son zamanlarda özellikle son 10 günde 'Erdoğan gitmelidir' manşetlerinin bir sebebi var. Batı ittifaklarının içindeyiz ancak kendi çıkarlarımız konusunda kimsenin yardımcı olmadığını gördük. Türkiye'den rahatsız olanların olduğunu biliyoruz. Anket yaptırıyorlar ve gördüler Erdoğan kazanacak. Gördüler Erdoğan'ın oyu daha da artıyor. İstanbul mitingi Ankara mitingi İzmir mitingi bunları görünce diğer mitingleri görünce bir de anketlerle örtüşünce paniklediler. Akılsızca yapıyorlar bunlar Türk milletini tanımıyorlar. Türk milleti öyle dışarıdan başka partilere oy veren halkımız için de geçerli vatansever herkes için geçerlidir kendi içimizde kavga ederiz ama dışarıdan herhangi bir kararın ya da herhangi bir düşüncenin empoze edilmesinden rahatsız oluruz. Bağımsızlık bizim karakterimizdir. Akıllıca bir davranış biçimi değil ama panik haline oldukları için bu manşetleri atıyorlar..''

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar' Haberi Görüntüle

21-22 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da kar tatili oldu... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: BATI'YA SİZİN ADAMINIZIM MESAJI VERDİ

Bakan Çavuşoğlu, eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi şubesi HDP'nin ve Kandil'in desteklediği CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Batı medyasına verdiği demeçler ile ilgili ise ''Batı'ya sizin adamınızım mesajı verdi. Sayın Kılıçdaroğlu bunu daha önce de vurgulamıştı Sayın Akşener de vurguladı. Her ikisi de biz Batı ittifaklarının içindeyiz diyor. Batı ittifakının içinde olmak illa bir savaşta taraf olmak değil NATO içinde de AB içinde de mesela yaptırımlara karşı olanlar var katılmayanlar var son müzakerelerde engelleyenler de var. Çünkü o yaptırımlar o ülkelerin ekonomisine çok ciddi zarar vermektedir.'' değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading