Yandex Metrica

''Başörtülüden psikolog olmaz'' diyen Üstün Dökmen'den sonra bir skandal açıklama da Sibel Sevinç'ten

''Başörtülüden psikolog olmaz'' diyen Üstün Dökmen'den sonra bir skandal açıklama da Sibel Sevinç'ten

Prof. Dr. Üstün Dökmen’in “Başörtülü psikolog olmaz” sözlerinden sonra bir skandal açıklama da AK Partilileri hedef alan açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken avukat Sibel Sevinç'ten geldi. Sibel Sevinç, yaptığı paylaşımda "Tesettürlü hâkim, savcı ve avukat da olmamalı. Kamu binalarında, kamu görevinde tesettür olamaz. Özel hayatı beni ilgilendirmez" skandal ifadeler kullandı.

Gündem

10.02.2024, 14:51

Psikoloji üzerine kitaplar yazan, bir üniversitede akademisyenlik yapan Prof. Dr. Üstün Dökmen, Armağan Çalayan'ın programında skandal açıklamalara imza atmıştı. ''Başörtülüden psikolog olmaz'' diyen Prof. Dr. Üstün Dökmen, "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Şunun için; psikolojide karşıdaki kişiye karşı nötr davranış içinde olması lazım, empati kurabilmesi gerekiyor" ifadelerini kullanarak 28 Şubat sürecinin yasakçı zihniyetini andırmıştı.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinliği düzenlendi Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinliği düzenlendi Haberi Görüntüle

SKANDAL PAYLAŞIM: TESETTÜRLÜ SAVCI VE AVUKAT DA OLMAMALI

Prof. Dr. Üstün Dökmen'in "Başörtülü psikolog olmaz" sözlerinin ardından AK Partilileri hedef alan açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken avukat Sibel Sevinç de, başörtülü hakim ve savcıları hedef alan skandal bir paylaşımlarda bulundu. Sevinç, skandal paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Tesettürlü hâkim, savcı ve avukat da olmamalı. Kamu binalarında, kamu görevinde tesettür olamaz. Özel hayatı beni ilgilendirmez" 

Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat çeken açıklama: Yeni bir fay hattı mı uyanıyor? Tokat'ta üst üste neden depremler meydana geldi? Uzman isimden dikkat... Haberi Görüntüle

AĞIR CEZA MAHKEMESİ'NDE YARGILANMIŞTI

Hatırlanacağı gibi hain terör örgütü FETÖ'nün organize ettiği 15 Temmuz darbe girişimi gecesi sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Mehmetçik ne yaparsa güzel yapar" ve "Sokakta işimiz yok" diyen avukat Sibel Sevinç hakkında 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Terör Örgütü Propagandası Yapmak, Halkı Kanunlara Uymamaya Tahrik' suçlarından dava açılmış, 13 yıla kadar hapis istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading