Yandex Metrica
SON DAKİKA
Başörtülü kadına hakaret ederek saldırmıştı! Savcılıktan o zanlı için skandal karar

Başörtülü kadına hakaret ederek saldırmıştı! Savcılıktan o zanlı için skandal karar

İzmir Karşıyaka'da minibüste Ayşe Özen, kendisine hakaret ettiği için uyardığı Özlem Özdağan tarafından saldırıya uğradı. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan saldırgan kadın savcılık tarafından skandal bir kararla serbest bırakıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:16

İzmir Karşıyaka, geçtiğimiz gün yine bilindik görüntülere sahne oldu. Ayşe Özen bindiği minibüste kendisine hakaret ettiği için uyardığı Özlem Özdoğan'ın saldırısına uğradı. Özdoğan olaydan sonra, bölgedeki kameraları inceleyen polis tarafından kimliği tespit edilerek gözaltına alındı.

Kirli ittifakın açık kanıtı: PKK'nın elebaşı, CHP-DEM İttifakı’na methiyeler dizdi:... Haberi Görüntüle

SAVCILIKTAN SKANDAL KARAR: SERBEST BIRAKILDI

Polisteki işlemleri tamamlanan Özdoğan, TCK'nın 115/3 maddesi uyarınca, "Cebir veya tehdit kullanarak ya da hukuka aykırı başka bir davranışla bir kimsenin inanç, düşünce veya kanaatlerinden kaynaklanan yaşam tarzına ilişkin tercihlerine müdahale etmek" suçundan adliyeye sevk edildi. Özdoğan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten... Haberi Görüntüle

'BAŞÖRTÜMÜ ALIP FIRLATTI'

Yaşadıklarını anlatan mağdur kadın, şunları aktardı:

Özlem Özdoğan'ın AK Partililere hakaret ederken, gürültüden rahatsız olduğumu söyledim. Minibüsten indiğim sırada, bu kez de bana hakaret etti. 'Bana neden saldırıyorsun?' dediğimde kulağıma tokat attı. Başörtümü alıp fırlattı. Çantamı yırttı, kolumu darp etti. Bana vurmaya hakkı yoktu.

Son şeklini Fetullah Gülen veriyordu! FETÖ’nün Siyaset Mahrem Yapılanmasının bilinmeyenleri... Haberi Görüntüle

Prenses Kate Middleton öldürüldü mü, öldü mü? İngiliz Kraliyet ailesi... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN KADINDAN ÇİRKİN HAKARET

Edinilen bilgiye göre, minibüsteki bir erkeğin izlediği videoyu gören Özdoğan, "Siz Tayyip'e oy verin, salaksınız" diye bağırdı. Kısa bir süre önce kulaklarından ameliyat olan Özen de gürültüden rahatsız olduğu için, Özdoğan'ı sessiz olması yönünde uyardı. Bunun üzerine Özen'e dönen Özdoğan, "Siz dindar değil misiniz? Din altında her şeye göz yumuyorsunuz. Çocuk tecavüzcüleri" şeklinde sözler söyleyip küfür etti. Minibüsten indiklerinde de Özen'e saldırıp darp etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading