Yandex Metrica
SON DAKİKA
Başörtülü jandarma personeli başarı belgesini Bakan Soylu'dan aldı

Başörtülü jandarma personeli başarı belgesini Bakan Soylu'dan aldı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılan Bakan Soylu'nun başörtülü jandarma personeline başarı belgesi verdi. CHP'nin başörtüsü konusundaki kanun teklifinin ardından törenden gelen fotoğraflar Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü istismarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Gündem

23.01.2024, 19:53

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü konusundaki çıkışlarıyla tepki gördüğü son günlerde Bakan Soylu'nun başörtülü jandarma personeline başarı belgesi verdiği fotoraflar gündem oldu. Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, başörtüsünün yasal güvence altına alınması için kanun teklifi vereceklerini belirterek tüm partileri bu konuda desteğe davet etmişti.

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan gençleri... Haberi Görüntüle

BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANLIĞINDAN BAŞÖRTÜSÜ İSTİSMARINA

CHP hazırladığı yasa teklifini bugün TBMM'ye sundu. Kılıçdaroğlu başörtüsü yasasındaki ısrarıyla kendi cehpesinden tepki alırken diğer yandan da başörtüsünü istismar etmekle suçlanıyor. AK Parti başörtü sorununa yönelik çalışmalarıyla kapanma tehlikesi yaşamış yıllar süren çalışmaların ardından kamuda başörtüyü serbest hale getirmişti. Başörtüsü kazanımlarında AK Parti'nin başarısı bilinirken yıllarca başörtüsü düşmanlığı yapan CHP'nin son çıkışları ise her kesimden tepki görüyor.

Refah Partisi'nden ayrılıp AK Parti'ye katılmıştı! Suat Pamukçu anlattı: Erdoğan'a... Haberi Görüntüle

'DİNİMİZİ, İNANCIMIZI ORTAYA KOYAN BİR ANLAYIŞ'

Bakan Soylu komuta kademesinin de yer aldığı törende başarılı öğrencilere başarı belgelerini verdi. Twitter hesabında törende çekildiği fotoğrafları paylaşan Bakan Soylu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi için "sadece eğitim ve öğretim yuvası değil aynı zamanda bir irfan kurumudur, Anadolu Medeniyetidir...Dinimizi, inancımızı, Milletimizin bütün hasletlerini öğreten; düşmana ve suçluya acımasız, vatandaşımıza şefkatli bir yapıyı ortaya koyan bir anlayıştır..." ifadelerine yer verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading