Yandex Metrica

Başörtü düşmanları yine sahnede! "Tayyip size fazla yüz verdi, defolun bu ülkeden"

Başörtü düşmanları yine sahnede! "Tayyip size fazla yüz verdi, defolun bu ülkeden"

Ankara'da 2 kadın sokak ortasında başörtülü bir kadına saldırarak' "Tayyip size fazla yüz verdi, defolun bu ülkeden" dedi. 

Gündem

23.01.2024, 20:51

Ankara'da 2 kadının sokak ortasında, başörtülü bir kadına saldırması kameralara yansıdı. Çevredekilerin güçlükle ayırdığı iki kadın, "Tayyip size fazla yüz verdi, defolun bu ülkeden" söylemlerini kullandığı kadının başörtüsünü de çıkardı.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara'da bir kadının başörtülü olmasını gerekçe görerek saldırgan tutumlar gerçekleştiren iki kadını araya girenler ayırmakta güçlük çekti. Şikayet üzerine olay yerine  polis ekipleri sevk edildi ardından ise olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı? Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var?... Haberi Görüntüle

BAŞÖRTÜ DÜŞMANLARI YİNE SAHNEDE

Geçtiğimiz ay Eskişehir'de yine bir kadın başörtülüleri hedaf aldığı video sosyal medyada tepki çekmişti. Başörtülü kadınlara küfür eden ve hakaretlerde bulunan kadının sokakta bir başörtülü kadına da saldırdığı belirtilmişti. 
Sosyal medyada yayımlanan videoda başörtülülere küfür eden kadın "Yüzde 75'iniz öleceksiniz." diyerek tehditvari ifadeler kullandığı da görülmüştü. 

Tepki çeken bu görüntüler sonrası Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri harekere geçerek  şüpheli A.E'yi evinde gözaltına alarak ifadesinin ardından adliyeye sevk etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading