Yandex Metrica
SON DAKİKA
Başkentte vatandaşlar hizmet bekliyor! Ankara’yı sel aldı, Mansur Yavaş ortada yok!

Başkentte vatandaşlar hizmet bekliyor! Ankara’yı sel aldı, Mansur Yavaş ortada yok!

Ankara'da etkili olan sağanak yağış yine aynı manzaralara sahne oldu. Sele dönüşen sağanak yağış sonrası yollar su altında kalırken, su basan bazı alt geçitler trafiğe kapatıldı. Mazgallardan taşan yağmur sularıyla yollar göle dönerken Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hayali suya düşen Mansur Yavaş Ankara'yı kaderine terk etti

Gündem

23.01.2024, 20:59

Meteoroloji ve valilik tarafından Ankara'nın yoğun bir yağışa teslim olacağı uyarısı günler önce yapılmasına rağmen Ankara'da yine aynı sahneler yaşandı. Alt geçitleri, yolları, dükkanları ve evleri su bastı. Hem sürücüler hem de  zor anlar yaşayan vatandaşlar Mansur Yavaş'a tepki gösterdi. 

57 kişi hayatını kaybetmişti! 2007'deki uçak kazasında karar verildi: Dosya... Haberi Görüntüle

ARAÇLAR YOLDA İLERLEMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kodla uyardığı başkentte bugün de yağışlar hız kesmedi.  Öğle satlerinden itibaren etkisini artıran yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklar ile alt geçitleri su bastı, araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti.

Hakan Fidan'dan ABD'ye YPG/PKK uyarısı: Bundan hiç kimse bizi alıkoyamaz Haberi Görüntüle

TÜM UYARILARA RAĞMEN TEDBİRLER ALINMADI 

Alt geçitleri basan yağmur suyu nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Tüm uyarılara rağmen yeterli tedbiri almayan ekipler, suyun tahliyesini güçlükle gerçekleştirdi.Yağışa cadde ve sokaklarda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar binaların saçaklarının altında, metro ve otobüs duraklarında sağanağın durmasını bekledi.

Son dakika: Çin'de şiddetli patlama! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

POLİS VE VATANDAŞLAR MAZGALLARI KENDİLERİ AÇMAYA ÇALIŞTI 

Ankara'daki yağışta yollar göle dönerken, polislerin ve vatandaşların kendi imkanlarıyla mazgalları açmaya çalışması belediyenin hizmette ne kadar yetersiz kaldığını gösterdi.

Otopsi görüntüleri izlenecek! Savcılık Cem Garipoğlu için harekete geçti: Cem... Haberi Görüntüle

GÖZLER MANSUR YAVAŞ'I ARADI 

Gözler ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı aradı.Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte cumhurbaşkanı yardımcısı olmaya hazırlanan Yavaş'ın sesi soluğu çıkmadı. Yavaş, Ankaralıların sitemlerine yine kulaklarını tıkadı. Sosyal medyadan CHP'li belediyeye tepki yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading