Yandex Metrica

Başıböş köpekler dehşet saçmaya devam ediyor! Bu kez adres Van

Başıböş köpekler dehşet saçmaya devam ediyor! Bu kez adres Van

Van'da bir genç kız 6 başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Tuşba ilçesinin Yüzüncü Yıl Üniversitesi yolu üzerinde meydana gelen olayda genç kızın 6 köpekten kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Gündem

19.04.2024, 01:04

Bşıboş köpek dehşeti korku salmaya devam ediyor. Saldırılar birçok kişinin yaralanmasına hatta çocukların da aralarında olduğu birçok mağdurun hayatını kaybetmesine neden oluyor.

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

TİTİZ ÇALIŞMALAR BEKLENİYOR

Sokaklarda gün geçtikçe tehlikeli bir hal almaya başlayan başıboş köpeklerle ilgili yetkililerden daha titiz çalışmaları beklenirken, istenmeyen olaylar serisine bir yenisi daha eklendi.

Hatay'ı tefecilere borçlandırmıştı! Lütfü Savaş tefecilerden aldığı paraya yeni kılıf uydurdu! Hatay'ı tefecilere borçlandırmıştı! Lütfü Savaş tefecilerden aldığı paraya yeni kılıf... Haberi Görüntüle

6 BAŞIBOŞ KÖPEK GENÇ KIZA SALDIRDI

Ne zaman meydana geldiği henüz bilinmeyen olay, Van'ın Tuşba ilçesinde bulunan Yüzüncü Yıl Üniversitesi yolu üzerinde gerçekleşti.

Yoldan geçen bir genç kız, kendisine doğru koşarak yaklaşan bir köpeği savuşturmak isterken diğer 5 köpek birden kıza hamle yaptı.

AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! Haberi Görüntüle

GENÇ KIZIN AKIBETİ BELLİ DEĞİL

Üzerine gelen köpeklerle şoka giren genç kız, kendini korumaya çalışarak kaçarken güvenlik kamerası alanından çıktı.

Genç kızın akıbeti henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading