Yandex Metrica
SON DAKİKA
Başak Cengiz cinayetinde korkunç rapor! Vahşetin boyutu otopsi raporunda

Başak Cengiz cinayetinde korkunç rapor! Vahşetin boyutu otopsi raporunda

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz cinayetinde korkunç rapor ortaya çıktı.

Gündem

13.02.2024, 16:02

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla katledilen mimar Başak Cengiz, hayatını kaybetti. Can Göktuğ Boz, cinayetin ardından tutuklandı. Genç kadının canice hayattan koparılmasının ardından yürütülen soruşturmada dosyaya ön otopsi raporu ulaştı.

Sahibinden çöktü mü, neden giremiyorum 25 Mart? Sahibinden.com neden yavaş,... Haberi Görüntüle

KORKUNÇ RAPOR

Bilirkişi doktor raporunda, Başak Cengiz'le ilgili ilk incelemede yaklaşık 30-35 yaşlarında, 160-165 santimetre boylarında ve 60-65 kilogram ağırlığında olduğu belirtildi. Sağ omzunda yaklaşık 5, göğüs kafesinde 25-30, vücut orta hatta 20-25 santimetre, omurgasında 4 adet kesi olduğu belirtildi. Bel bölgesinden beyne uzanan noktalarda, sağ ayak bileğinde de aynı kesilerden olduğu kaydedilen raporda vücudunda toplamda 10 adet kesi olduğu vurgulandı.

Firari Eylem Tok ve katil oğlu ABD'de görüntülendi! Keyifleri halleri... Haberi Görüntüle

KILIÇLA UYUMLU KESİLER

Bu kesilerin olay yeri görüntüleriyle de uyumu yaklaşık 80-90 santimetre boyunda elde edilen kılıç ile oluştuğunun düşünüldüğü kaydedilen raporda, genç kadının çok sayıda organ yaralanmasının da bulunduğu ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele AK Parti değil, mesele doğrudan Türkiye'dir! Haberi Görüntüle

OTOPSİ RAPORU LAZIM

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi raporuna gerek olduğu kaydedilirken, işlemler için genç kadının cansız bedeninin Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Morg İhtisas Dairesi'ne gönderilmesinin uygun olduğu belirtildi..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading