Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bankamatik memuru Tezcan Karakuş Candan: Devletin değil Mustafa Kemal’in memuruyum

Bankamatik memuru Tezcan Karakuş Candan: Devletin değil Mustafa Kemal’in memuruyum

Çankaya Belediyesi'nde 7 yıl 5 ay içinde sadece 60 kez işe gittiği belirlenen Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, ''Ben devletin değil Mustafa Kemal’in memuruyum'' sözleriyle kendini savundu.

Gündem

23.01.2024, 19:52

CHP'li Çankaya Belediyesi'nde Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı olan Tezcan Karakuş Candan'ın, 7 yıl içinde sadece 60 kez işe gittiği ortaya çıkmıştı. Tezcan Karakuş Candan, 7 yıl 5 ay içinde sadece 60 gün işe gittiği tespit edilince İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla memuriyetten atılmıştı. 

Seçim sonrası okullar tatil mi, yarım gün mü 2024? 1... Haberi Görüntüle

''MUSTAFA KEMAL'İN MEMURUYUM''

Bankamatik memuru olarak nam salan Tezcan Karakuş, belediyeye giderek tebligatını aldı. Tebigatını alan Tezcan Karakuş, yaptığı konuşmada ''Bu hukuksuz karardan sonra yargı sürecimiz başlayacak. Bu ülkenin Cumhuriyet değerlerinin rantçılara kalmadığını bir kez daha göstereceğiz. Bugünden itibaren devlet memuru değilim. Bugünden itibaren, yeminini ettiğim Mustafa Kemal’in memuruyum'' sözleriyle kendini savundu. Tezcan Karakuş'un bu sözleri sosyal medyada çok konuşulurken kullanıcılar ''Bankamatik memuru Mustafa Kemal'in arkasına sığındı'' yorumları yaptı.

Çanakkale açıklarında göçmen botu battı! 5'i çocuk 21 kişi hayatını... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

CHP eski Milletvekili Sinan Aygün’ün TOGO İkiz Kuleleri Davası’nda taraf olan Çankaya Belediyesi’nde çalışan Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan hakkında “işe gitmeden maaş aldığı, haksız kazanç sağladığı” gerekçesiyle yaptığı şikayet üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından, “memurluktan atılması” için soruşturma başlatılmıştı. Dün İçişleri Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu’nda (YDK) savunma yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, memuriyetten çıkarıldı.

5-10 maç arası ceza! Osayi Samuel 10 maç ceza mı... Haberi Görüntüle

7 YILDA 60 GÜN İŞE GİTMİŞ

Soruşturma kapsamında Tezcan Karakuş Candan'ın, CHP'li Çankaya Belediyesi'ne 7 yılda sadece 60 gün işe gittiği ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading