Yandex Metrica

Bankamatik memurluğundan atılmıştı! Tezcan Karakuş Candan'dan pişkin sözler

Bankamatik memurluğundan atılmıştı! Tezcan Karakuş Candan'dan pişkin sözler

7 günde sadece 60 gün işe gittiği ortaya çıkan ve bu yüzden memurluktan atılan CHP'li Tezcan Karakuş Candan, basın toplantısında işi pişkinliğe vurdu. "Bugün, ülkenin Cumhurbaşkanı aradı, üzüntülerini iletti. Tabii Recep Tayyip Erdoğan değildi. O bizim Cumhurbaşkanımız olamadı. Ahmet Necdet Sezer aradı" diyerek halkın iradesini hiçe sayan sözler sarf etti.

Gündem

23.01.2024, 19:46

Çankaya Belediyesi’nde çalışan Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan hakkında, “işe gitmeden maaş aldığı, haksız kazanç sağladığı” gerekçesiyle yaptığı şikayet üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından, “memurluktan atılması” için soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma kapsamında Tezcan'ın, CHP'li Çankaya Belediyesi'ne 7 yılda sadece 60 gün işe gittiği ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu’nda (YDK) savunma yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, memuriyetten çıkarıldı.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

HALKIN İRADESİNİ HİÇE SAYAN SÖZLER

Konuyla ilgili açıklama yapan Candan, kendisini 'Cumhurbaşkanım' dediği Ahmet Necdet Sezer'in aradığını söyledi. "Bugün, ülkenin Cumhurbaşkanı aradı, üzüntülerini iletti." diyen Candan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tabii Recep Tayyip Erdoğan değildi. O, bizim ülkemizin Cumhurbaşkanı olamadı hiç. Ahmet Necdet Sezer aradı. Sezer, bana ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti ve yargıdan döneceğini ifade etti."

Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye devam etti! Sosyal medyada o görüntüler viral oldu! Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye... Haberi Görüntüle

7,5 YILDA BİN 567 GÜN İŞE GİTMEMİŞ

Son 7 yıl 5 ay içinde sadece 60 kez işe gittiği belirlenen Candan'ın, göreve başladığı 11 Ağustos 1993'ten bugüne kadar bin 567 gün izin ve rapor izni kullandığı, bu sürelerin toplamının yaklaşık 4,5 yıla karşılık geldiği ortaya çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading