Yandex Metrica

Bakan Varank’tan şehit yakınına küfreden İYİ Partili Türkkan’a tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bingöl ziyaretinde bir şehit yakını, partinin HDP ile yakın ilişki kurduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, bir süre dinlediği şehit yakınına küfretti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Meral Akşener’e seslenerek, “O ahlaksız bugün bir şehit kardeşine ağza alınmayacak küfürler ediyorsa bu sizden aldığı cesaret sayesindedir!” dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:15

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl'de esnaf ziyaretinde bulundu. Bu esnada yanlarına gelen bir şehit yakınını susturmaya çalışan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan büyük bir skandala imza attı.

İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini gösteren şehit yakını, “Benim kardeşimin bütün vücudu parçalandı. Günlerce ayaklarını aradılar. HDP’yi Selo’yu savunana bir kadın bu” dedi. Bu sözlerinin üzerine sinirlenen İYİ Partili Lütfü Türkkan, “Bacını s...” diyerek herkesi şoke etti. Türkkan aynı zamanda şehit yakınını tartaklayarak polis ekiplerini çağırdı.

Dünyanın en iyi üniversiteleri listesi 2024 | İlk 400'de olan... Haberi Görüntüle

“SİZDEN ALDIĞI CESRAT SAYESİNDEDİR”

Olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Meral Akşener’e seslenereke, “Devletin arazisini işgal edip kaçak bina yaptıran, yakalanınca da gazeteci dövdüren haysiyetsizlere sahip çıkmayın dedik, baş köşeye oturttunuz. O ahlaksız bugün bir şehit kardeşine ağza alınmayacak küfürler ediyorsa bu sizden aldığı cesaret sayesindedir!” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading