Yandex Metrica

Bakan Varank'tan 'Togg fabrikası yok' diyen muhalefete esprili cevap! Işınlanma teknolojisiyle...

Bakan Varank'tan 'Togg fabrikası yok' diyen muhalefete esprili cevap! Işınlanma teknolojisiyle...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 29 Ekim'de muhteşem bir törenle açılan Togg'un muhalefet ve fondaş medya tarafından iftira kampanyasına malzeme edilmesine müsaade etmeyerek esprili bir cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Togg'un üretiminin yaıldığı Gemlik Kampüsü'ndeki görüntülerini paylaşan Varank, ''Bir kaç gündür müzmin muhalifler yüzleri kızarmadan acaba daha ne kadar saçmalayabilir diye takip ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız 29 Ekim’de ışınlanma teknolojisiyle Togg’un üretiminin yapıldığı İtalya’daki fabrikaya gidip Gemlik’e geri geldi. İşte o görüntüler…'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:02

29 Ekim'de Bursa'da Türkiye'nin vizyon projelerinden biri olan Togg'un , ilk seri üretim araç banttan inerken Türkiye'nin 60 yıllık otomobil rüyası gerçek olmuştu.

Kod adı damla!  FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:... Haberi Görüntüle

MUHALEFET TOGG BAŞARISINI HAZMEDEMEDİ İFTİRA KAMPANYASI YÜRÜTTÜ

Bu anlamlı güne her kesimden ardı ardına destek ve tebrik paylaşımları gelirken CHP'nin başını çektiği muhalefet ve fondaş medya silahşörleri Togg'u karalamaya kalktı. 

Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak, bilet alınacak mı? Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık... Haberi Görüntüle

VARANK'TAN OKKALI CEVAP

'Togg fabrikasında üretim yok' diyerek Türkiye'nin 60 yıllık hayalini küçümsemeye kalkan muhalefete Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan okkalı bir cevap geldi. Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gemlik Kampüsü'nü ziyaretinden video paylaşarak, şu sözleri aktardı:

Bir kaç gündür müzmin muhalifler yüzleri kızarmadan acaba daha ne kadar saçmalayabilir diye takip ettik.
Sayın Cumhurbaşkanımız 29 Ekim’de ışınlanma teknolojisiyle Togg’un üretiminin yapıldığı İtalya’daki fabrikaya gidip Gemlik’e geri geldi.
İşte o görüntüler…

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading