Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Varank Kılıçdaroğlu'nun yeni vaadini paylaştı: Şimdi de bol keseden il dağıtıyor

Bakan Varank Kılıçdaroğlu'nun yeni vaadini paylaştı: Şimdi de bol keseden il dağıtıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni vaadini sosyal medya hesabından paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanı seçimi için 2. tura saatler kala HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlara mesajlar vaat çalışmaları sürüyor. Kılıçdaroğlu Gebze ve İnegöl'de yaşayan vatandaşlara mesaj atarak iki ilçeyi il yapma sözü verdi. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son vaadini eleştirdi.

Seçim çalışmaları süresince nabza göre şerbet veren ve siyasi söyleminde bir türlü zemin bulamayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun vatandaşların 'kredi borçlarını ödeyeceğini' söylemesiyle başlayan sms furyasına bu sefer ilçelere il olma vaadi eklendi.

Bakan Koca Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi: 'Motor... Haberi Görüntüle

BAKAN VARANK: ARTIK BASACAK TUŞU KALMADI

Bakan Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun Gebze ve İnegöllü vatandaşlara hitaben- gönderdiği mesajlara değindi.

"Kılıçdaroğlu’nun artık basacak tuşu kalmadı, şimdi de bol keseden il dağıtıyor" diyen Varank'ın twitter paylaşımı şöyle:

"Kılıçdaroğlu’nun artık basacak tuşu kalmadı, şimdi de bol keseden il dağıtıyor, ama o kadar cahil ki illerin kanunla kurulduğundan haberi yok. Cumhurbaşkanı adayı olarak Meclis’in iradesine ipotek koyabileceğini zanneden Kılıçdaroğlu'nun emekliliğine bir gün kaldı."

Bu görüntüler vahşet! CHP’li belediyede skandal: Bakımı yapılmayan hayvanlar katledildi... Haberi Görüntüle

GEBZE VE İNEGÖL'Ü İL YAPMAKTA KARARLI

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği mesajlarla Gebze ve İnegöl'ü il yapmaya kararlı olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği mesajlar şöyle:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading