Yandex Metrica

Bakan Varank Kılıçdaroğlu'nun lüks otel dairesini hatırlattı: CHP vergilerinizden 149 milyon lira alacak

Bakan Varank Kılıçdaroğlu'nun lüks otel dairesini hatırlattı: CHP vergilerinizden 149 milyon lira alacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Gecesi 100 bin lira olan Hilton kral dairesinde kalmayı seçen Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduğu CHP'nin bu yıl vergilerden 149 milyon lira hazine yardımı alacağını.' gündeme getirerek muhalif kesime hatırlatmada bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:44

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geceliği 100 bin TL’lik otel odasında kaldığını kendi partisinin içinden servis edildiği siyasette gündemin bir numaralı maddesi haline geldi. Böylelikle CHP'deki iç savaş gün yüzüne çıktı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda konunun farklı bir yönünü gündeme taşıdı.

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular istemedi! Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular... Haberi Görüntüle

'149 MİLYON LİRA HAZİNE YARDIMI ALACAK'

Bakan Varank, hükümetin yatırımlarını "Cebinizden mi yapıyorsunuz? benim vergim, yapacaksınız tabi" diye eleştirenlere şu şekilde yanıt verdi; ''Her yatırımdan sonra, "cebinizden mi yapıyorsunuz? benim vergim, yapacaksınız tabi" diyen muhalifler için yazayım: Gecesi 100 bin lira olan Hilton kral dairesinde kalmayı seçen Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduğu CHP, bu yıl vergilerinizden 149 milyon lira hazine yardımı alacak

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading