Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Bakan Varank kaza geçiren muhabiri aracıyla evine bıraktı

Bakan Varank kaza geçiren muhabiri aracıyla evine bıraktı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden kendi kontrolünde olan minibüsle evine gittiği esnada, içinde bulunduğu taksi kazaya karışan muhabiri aracına alarak evine bıraktı.

Gündem

23.01.2024, 18:21

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasındaki görüşmeden sonra kendi kontrolünde olan minibüsle evine gitmek için yola çıktı.

Varank, Söğütözü Mahallesi Sakıp Sabancı Bulvarı'na geldiği esnada 3 aracın karıştığı trafik kazasını gördü. Kaza yerinden geçerken taksinin yolcusu muhabir Fırat Kozok'u tanıyan Varank, Kozok'u aracına davet etti.

Terör örgütü PKK eleman tutamıyor: Irak'ın kuzeyinden kaçan 2 terörist... Haberi Görüntüle

KAZA GEÇİREN MUHABİRİ, KENDİ KONTROLÜNDEKİ ARAÇLA EVİNE BIRAKTI

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görevinin ardından evine taksi ile dönerken kazaya karışan Kozok, Bakan Varank'ın daveti üzerine minibüse bindi. Varank, Kozok'u evine bıraktıktan sonra yoluna devam etti.

MSÜ sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024 ÖSYM? İşte MSÜ... Haberi Görüntüle

“SAMİMİYET VE DOĞALLIK İÇİN TEŞEKKÜRLER”

Kozok, olaya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Bakan Varank ile çekildiği fotoğrafı da paylaşan Kozok, “Akşam bir kaza geçirdim, yol kenarında beklerken kendi kullandığı minibüsle yanaştı, beni alıp evime kadar bıraktı. Samimiyet ve doğallık için teşekkürler” dedi.

Bunun yanı sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın her zaman makam aracı kullanmadığı, bazen Bakanlığa gelirken ve evine giderken kendi kullandığı aracı tercih ettiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading