Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Varank kaskını taktı yeni yılda kurye oldu: Siparişten memnun kaldıysanız bize yıldız verin

Bakan Varank kaskını taktı yeni yılda kurye oldu: Siparişten memnun kaldıysanız bize yıldız verin

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yıla motokurye olarak girdi. Kaskını takıp teslimat yapan Bakan Varank, "İnşallah iyi yıldız verirler. Para da almadık" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:15

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yılda motokurye oldu. Kaskını takıp kurye kıyafeti giyen Bakan Varank, motosiklet ile dağıtıma çıktı ve siparişleri teslim etti. 

Yeni yıla çalışarak giren motokuryelerin dağıtım merkezini ziyaret eden Bakan Varank, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra teslimat yapmak istediğini söyledi ve motokuryelerle birlikte teslimata çıktı. Online sipariş uygulamasına kaydını yaptıran Bakan Varank, ilk siparişi bir öğrenci yurdundan aldı. 

CHP'nin anketçisi Murat Gezici'den İmamoğlu taraftarlarına isyan: 'Tehditler aldım, uğramadığım... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİ YURDUNA TESLİMAT YAPTI

Bakan Varank,  Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Ekonomi Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Ebru Parti'ye dondurma, cips ve içecekleri tam zamanında teslim etti. Öğrencinin kendisini tanımaması üzerine Bakan Varank kendisini tanıttı ve öğrencilere TÜBİTAK'ın bilimsel ve kültürel yayınlarının bulunduğu dergi ve kitaplarından oluşan paketleri de hediye etti.

Getir'in yöneticileri ile konuştuğunu ve siparişlerden ücret alınmayacağını söyleyen Bakan Varank, İyi seneleriniz olsun, arkadaşlarına selam söyle" dedi. Yurdun 570 öğrenci kapasiteli olduğunu öğrenen Varank, yurt çalışanlarına da hayırlı bir yıl diledi.

İYİ Partili isim adaylıktan çekildi: AK Parti'yi destekleyecek Haberi Görüntüle

'İNŞALLAH İYİ YILDIZ VERİRLER'

Siparişlerini teslim eden Bakan Varank, Getir uygulamasında kurye olarak kendi fotoğrafını görünce "İnşallah iyi yıldız verirler. Para da almadık" diye konuştu. Bir süre sonra öğrenci ile telefonda görüşen Bakan Varank’ın, "Siparişten memnun kaldıysanız bize yıldız verin" dedi. 

Bakan Varank, siparişlerini teslim ettikten sonra Getir'in Etlik'te bulunan dağıtım merkezine geçti ve yılbaşı akşamı çalışan kuryeler için farkındalık amacı ile böyle bir şey yaptıklarına dikkat çekti. Getir'in Kurucu Ortağı Tuncay Tütek ile bir araya gelen Bakan Varank, şu şekilde konuştu: 

Kolay iş değil. Bir kere hava soğuk. Arkadaşlarımızın ne kadar emek verdiğini görmüş olduk. Müşteriyi memnun ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü bedava verdik ürünleri. Patronla anlaştık. Para almayacaktı. Hem de hediyeler götürdük. İlk teslimatımızda 5 yıldız verirler, iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum.

Orgeneral Bayraktaroğlu'nun sınır ziyaretinde dikkat çeken görüntü: ASELSAN SURALP sınırın... Haberi Görüntüle

'FARKINDALK OLSUN DİYE YILBAŞI AKŞAMINI KURYELERLE GEÇİRDİK'

Kuryeler ile sohbet eden Bakan Varank sözlerine şu şekilde devam etti:

Kurye arkadaşlarımız neler yaşıyorlar biraz onlarla ilgili farkındalık olsun diye yılbaşı akşamını onlarla geçirelim, hatırlarını soralım istedik. Bizim açımızdan da farklı bir tecrübe oldu. Kurye arkadaşlarımız gerçekten kar kış demeden, vatandaşlarımız evlerinde güvenle huzur içinde ürünlerini alabilsinler diye büyük bir gayretle çalışıyorlar. Onların zaman zaman istekleri gündeme geliyor. Farkı firmaların farklı uygulamaları oluyor. Biz hükümet olarak kurye arkadaşlarımızla ilgili gerek muhataplarımızla konuşurken gerekse onların hayatlarını kolaylaştıracak neler yapabiliriz bunlarla ilgili her zaman gündemimiz dolu.

Geçici kimlikle oy kullanılır mı 2024? Geçici kimlik belgesi ile... Haberi Görüntüle

'GECE GÜNDÜZ KAR KIŞ DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR'

Pandemiden kurtulduk dediğimiz bir anda Rusya-Ukrayna savaşı ile başlayan dünyada bir enerji krizi baş gösterdi. Bunun ekonomik etkileri tüm dünyayı sarsıyor. Biz bu alanda da gerek sabit gelirli vatandaşlarımızın asgari ücretle ilgili atılması gereken adımlarda ya da enflasyonla mücadelede elimizden ne geliyorsa bunu şimdiye kadar vermeye gayret ettik. İnşallah 2023 senesinde de devam edeceğiz. İnşallah 2023 huzurlu, mutlu bir sene olur. Görevi başındaki bütün arkadaşlarımıza hayırlı bir sene diliyorum. Onlar geceleri çalıştığı için gündüzleri kar kış demeden çalıştığı için vatandaşlarımız huzur içerisinde güven içerisinde çok daha konforlu bir hayat sürebiliyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading