Yandex Metrica

Bakan Varank'ın Togg başvurusu olumsuz sonuçlandı paylaşımı dikkat çekti

Bakan Varank'ın Togg başvurusu olumsuz sonuçlandı paylaşımı dikkat çekti

2023 yılında teslim edilecek 20 bin Togg'dan biri için çekilişe katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda başvurusunun olumsuz sonuçlandığını belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı yerli otomobil Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, dün noter huzurunda gerçekleştirildi.

Ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından T10X almaya hak kazanan kişilerin listesi ise Togg'un resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

>ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

BU YIL TESLİM EDİLECEK

Şanslı 20 bin kişi, 2023 yılında teslim edilecek T10X için ön sipariş hakkı kazanacak. Asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler de (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

Dün akşam canlı yayınlanan çekilişi milyonlarca insan heyecanla takip etti. Çekilişi takip edenler ve yerli otomobil için başvuru yapanlar arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da vardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Haberi Görüntüle

EŞİMLE YAPTIĞIMIZ BAŞVURU :(

Mustafa Varank, çekilişin ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu. Bakan Varank eşiyle birlikte yaptığı başvurunun olumsuz sonuçlandığını bildirdi.

Bakan Varank, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ''Eşimle yaptığımız başvuru :(''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading