Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Soylu: Türkiye’ye karşı psikolojik harp yürütülmekte

Bakan Soylu: Türkiye’ye karşı psikolojik harp yürütülmekte

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan konsoloslukların kapatılmasına tepki geldi. Soylu yaptığı açıklamada ''Türkiye’ye karşı psikolojik harp yürütülmektedir.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

22.02.2024, 23:19

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Jandarma Genel Komutanlığı 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı"na katıldı. Burada konuşma yapan Bakan Soylu, konsoloslukların kapatılmasına tepki gösterdi.

2024 MANİSA-DEMİRCİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Demirci'de hangi... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'YE KARŞI PSİKLOLOJİK HARP YÜRÜTÜLMEKTE''

ABD, İngiltere, Fransa, Hollanda, Almanya ve İsviçre gibi ülkelerin konsolosluğunu kapatma kararına tepki gösteren bakan Soylu, ''60 milyon turist hedefi koyduğumuz bir günde, 46 milyar dolar turizm geliri elde ettiğimizi açıkladığımız bir günde Türkiye'ye karşı yeni bir psikolojik harp başlattılar." ifadelerini kullandı.

22 Mart Cuma Ankara'da okullar tatil mi? Yarın kar tatili... Haberi Görüntüle

"15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"

''15 kişi gözaltına alındı, 5 kişi tutuklandı.'' diyen Bakan Soylu, ''Bir istihbarat elemanı Türkiye'de birkaç kişiye elemanlık teklif etmiş, Türkiye de bunu izlemiştir. Bu istihbarat elemanı, bir ülkeye istihbaratını pazarlamıştır. O istihbarat elemanının kim olduğunu Türkiye Cumhuriyeti biliyor. Türkiye'ye operasyon yapmaya çalışan büyükelçiler, malum büyükelçinin girişimiyle Türkiye'ye operasyon çekmektedirler. Eğer başarısız olsaydık bugün müstemleke muamelesi göstereceklerdi. Bu kıştan çok ümitleri vardı. O aklı evveller. O Türkiye'nin iç işlerine müdahale etmek isteyenler... Madem o kadar biliyordunuz PKK/PYD'nin İstiklal Caddesi saldırısını Türkiye'ye Haber vermediniz.'' ifadelerini kullandı.

Murat Kurum net konuştu: İstanbul’u ilk 20 girişim şehrinden biri... Haberi Görüntüle

TERÖRLE MÜCADELE

Terörle mücadele konusuna değinen Bakan Soylu, ''Çok yüksek bir kapasite kullanıyoruz ama bunun karşılığında ayakta kalıyoruz. 2023 yılında DEAŞ'a karşı 60 operasyon gerçekleştirdik. 95 kişi gözaltına alındı. 2022 yılında ise 1042 operasyon yapıldı 600'ün üzerinde kişi tutuklandı'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading