Yandex Metrica

Bakan Soylu' Türkiye ilk kez duyacak' diyerek tarihi verdi

Bakan Soylu' Türkiye ilk kez duyacak' diyerek tarihi verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uyuşturucu ve Terörle Mücadele ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, "Önümüzdeki bir ay içinde başka bir operasyon yapacağız. Türkiye bunu ilk kez duyacak. Bu da uyuşturucu ile ilgili." dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:13

Katıldığı canlı yayın programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarda, "Bu 120 teröristin nerede olduğunu bildiğimiz için 'Madem biliyorsunuz, neden almıyorsunuz' diyorlar. Çok ufak bir lokalde yüzlerce mağaranın olduğu bir coğrafya tasarruf edin, biz oralara onların isimlerine yönelik bildiriler atıyoruz. Ailelerinin çağrılarını atıyoruz. Teslim olanların mektuplarını atıyoruz. Bazen annelerini getirip orada megafonlarla çağrı yaptırıyoruz" dedi.

Bugün (23 Nisan) Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? Antalya'da 23 Nisan'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? Bugün (23 Nisan) Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? Antalya'da 23 Nisan'da... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'DE 120'NİN ALTINDA TERÖRİST KALDI'

Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları;

Türkiye'de 120'nin altında terörist kaldı. Tendürek Dağı temiz, Amanoslar'da tek bir terörist yok. Teröristlerin sıkıştığı yerler, sınır vilayetleri, Şırnak, Van, Mardin ve Ağrı. Karadeniz' tertemiz. Bingöl tertemiz, Erzurum tertemiz. Buraların kırsallarında terörist vardı. Belediyelerin terörden temizlenmesi lazım.

Terör koridoru kurmak istediler. Eğer Zeytin Dalı, Barış Pınarı operasyonunu yapmamış olsa idik, Gaziantep'ten Hatay'dan sürekli karşıdan havan yiyen bir anlayışla karşı karşıya kalırdık. 

Hatay'ı tefecilere borçlandırmıştı! Lütfü Savaş tefecilerden aldığı paraya yeni kılıf uydurdu! Hatay'ı tefecilere borçlandırmıştı! Lütfü Savaş tefecilerden aldığı paraya yeni kılıf... Haberi Görüntüle

'TERÖRÜN FİNANSMANINI KESTİK'

Terörün finansmanını kestik. İstikrar sadece ekonomik değildir, aynı zamanda güvenlik istikrarıdır. Bu yıl sadece 39 kişi terör örgütüne katıldı, sadece 1 kişiye bile tahammülümüz yok.

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

Metamfetamin, insanın hem vücuduna hem aklına çoklu kötü etkileri var. Bütün sağlığınızı altüst eden bir yapıya sahip.

2016-2017 yıllarında metruk binalarla ilgili çalışma yaptık. Bazı yerlerde uyuşturucunun yüzde 48'i buralarda kullanılıyor. Metruk binaların 103 binini metruk olmaktan çıkardık. Bazılarını rehabilite ettik bunlar tarihi binalardı, diğerlerini yıktık. Valiler, böyle bir binanın yıkılması kararını res'en verebiliyorlar, önceden böyle bir şey yoktu.

Sigara deyince uyuşturucu kullananlara soruyoruz, uyuşturucudan önce sigara kullanımı var mıydı? yüzde 82'si öyle. Sigaradan da uyuşturucudan uzak durmak için uzak durmak lazım.

'Benim çocuğum yapmaz' dememeliyiz. En tehlikeli söz budur.

Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325 euro ne kadar, kaç TL? Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE BUNU İLK KEZ DUYACAK'

Önümüzdeki bir ay içinde başka bir operasyon yapacağız. Türkiye bunu ilk kez duyacak. Bu da uyuşturucu ile ilgili. Devletin uyanık olduğunu, takip ettiğini vatandaşımız bilsin. İçeri tıkıldığı zaman satıcının içerden çıkması ihtimali zordur. Biz buna projeli operasyon diyoruz. Bir şebekeyi çözmemiz lazım. Bazen aylar alıyor. Gizli soruşturmacı koyuyoruz, alış-satış yapıyor. Hakimlerin savcıların bildiği isimler bunlar. 

İstanbul'da İstanbul'da "MAHZEN-27" operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı Haberi Görüntüle

'AVRUPA UYUŞTURUCU PİYASASINI PKK YÖNETİYOR'

Biz bu yıl 90 milyon ton kök kenevir yakaladık. Avrupa uyuşturucu piyasasını PKK yönetiyor. Avrupa'nın uyuşturucu raporlarında var. Göründüğünden daha büyük bir tehditle karşı karşıyayız. 'Uyuşturucu satıcısını gördüğünüz zaman bacağını kırın' dedim. Uyuşturucu kullananı değil. Uyuşturucu satıcısı büyük bir networkün büyük bir parçası. Oradan elde edilen para bütün dünya uyuşturucu piyasasını ayakta tutuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading