Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Soylu: Türk Bayrağı'nı CHP Genel Merkezi'ne koymaktan utananlara yuh olsun

Bakan Soylu: Türk Bayrağı'nı CHP Genel Merkezi'ne koymaktan utananlara yuh olsun

Bakan Soylu, CHP Genel Merkezi'nde Rudaw'a röportaj veren Nuşirevan Elçi için Türk bayraklarının kaldırılmasına tepki gösterdi ve "Türk bayrağını CHP Genel Merkezi'ne koymaktan utananlara yuh olsun." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:17

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Merkezi'nde Rudaw'a röportaj veren Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Nuşirevan Elçi'nin odada bulunan Türk bayraklarını kaldırmasına tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Türk bayrağını CHP Genel Merkezi'ne koymaktan utananlara yuh olsun." dedi.

Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

'ÖZERKLİK GELECEK DİYEN BİR BÖLÜCÜYÜ ÇIKARDILAR'

Antalya'da vatandaşlara hitap eden Bakan Soylu, şu şekilde:

Size bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Geçen gün CHP Genel Merkezi'nde bir bölücü, Türk bayrağı olmadan, ülkemde, bu ülkede özerklik gelecek diyen bir bölücüyü çıkardılar. Şikayeet bizim şikayetimiz değildir. Vallahi ay yıldızlı bayrağımız, Türk bayrağının şikayetidir. Kim bu bayraktan utanıyorsa, kim bu bayrağı partisinin genel merkezinde koymaktan utanıyorsa onlara yuh olsun.

Seçim günü düğün olur mu 2024? Seçim günü yasaklar neler? Haberi Görüntüle

CHP GENEL MERKEZ'DE PKK'NIN SÖZDE YAYIN ORGANINA RÖPORTAJ VERDİ

Şırnak'ın eski Baro Başkanı ve terör örgütü PKK yanlılığı ile bilinen Nuşirevan Elçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın başdanışmanı yapılmıştı. Doğu Masası çalışmaları için göreve başlayan Elçi, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezi'nde PKPK'nın sözde yayın organı Rudaw'a Kürçe röportaj verdi.

Acı haberi oğlu verdi: Türk sinemasının sevilen oyuncusu Bahar Öztan... Haberi Görüntüle

PKK YANLISI ELÇİ İÇİN TÜRK BAYRAĞINI KALDIRDILAR

Elçi'nin röportajında CHP'nin altıoklu parti flamalarının yanında bulunan Türk bayraklarının kaldırıldığı dikkat çekti. Elçi'nin bu hareketi vatandaşlar tarafından büyük tepki görürken CHP kanadından herhangi bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading