Yandex Metrica

Bakan Soylu 'Kılıçdaroğlu diş muayenesinde Pensilvanya ile görüştü' demişti: Diş hekimi iddiaları reddetmedi

Bakan Soylu 'Kılıçdaroğlu diş muayenesinde Pensilvanya ile görüştü' demişti: Diş hekimi iddiaları reddetmedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'dinleniyoruz' iddialarına ilişkin, "Konuşmaları kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık." diyerek, söz konusu görüşmenin bir diş muayenehanesinde gerçekleştiğini belirtmişti. Bahsi geçen konuyu, daha önce Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığını da yapan muayenehanede görevli olan Diş Hekimi Ali Arif Özzeybek, reddetmedi.

Gündem

23.01.2024, 22:04

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuk olduğu canlı yayın programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu'nun 'dinleniyoruz' iddialarına cevap vevererek, "Konuşmaları kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık." demişti. Bakan, Kılıçdaroğlu'nun bir diş muayenehanesinde Pensilvanya ile görüştüğünü ve 'Yurtta barış dünyada barış' sloganını konuştuğunu ifade etmişti.

Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024? Bursa'da kaçak kazı mı oldu? Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024?... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN PENSİLVANYA GÖRÜŞMESİNE ŞAHİT OLAN DİŞ HEKİMİ İDDİALARI REDDETMEDİ

Oda TV'den Can Özçelik'in haberine göre, bahse konu zamanda Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığını da yapan muayenehanede görevli olan Diş Hekimi Ali Arif Özzeybek, o görüşmeyi reddetmedi.

Kendisine yöneltilen, "Kılıçdaroğlu sizin kliniğinizde hangi tarihte Pensilvanya ile görüştü." sorusuna cevap veren Özzeybek görüşmeyi reddetmeyerek, konu hakkında daha fazla konuşmak istemediğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading