Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Soylu duyurdu! Terörün finans kaynağına ağır darbe

Bakan Soylu duyurdu! Terörün finans kaynağına ağır darbe

İçişleri Bakanı Soylu, Batman'da "Kökünü Kurutma Operasyonu"na ilişkin konuştu. Terörün finans kaynağına ağır darbe vurulduğunu belirten Bakan Soylu, ''Vatandaşımız rahat olsun. Her vilayetimizin uyuşturucu riskini 42 kriterle ölçüyoruz. 289 milyar liralık bir terör finansmanının önüne geçmeyi sağlamış olduk.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:15

Türkiye'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan kararlı mücadelesi devam ederken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batman'da uyuşturucuya yönelik gerçekleştirilen "Kökünü Kurutma Operasyonu"na ait önemli bilgiler verdi.

Bakan Soylu, beraberinde Batman Valisi Ekrem Canalp, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın ile Batman Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Komuta Kontrol Merkezi'nde (KGYS) yaptığı açıklamada, sabah 05.30 itibarıyla Batman'da "Kökünü Kurutma Operasyonları"nın 32'ncisinin gerçekleştirildiğini anlattı.

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye olarak her sahada varız Haberi Görüntüle

101 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Hava destekli operasyonun 1105 personelin katılımıyla düzenlendiğini belirten Soylu, "1105 kahraman arkadaşımız sabahın erken saatlerinde 150 ayrı adres ve 150 şüpheliye yönelik başlattıkları bu operasyonda bir helikopter, 5 hava aracı ve 15 narkotik köpeğiyle, uyuşturucu satan, dağıtan, ticaretini yapan 101 şüpheliyi yakalamış oldular." diye konuştu.

Teröre geçit yok! MSB son dakika duyurdu: Yasa dışı yollarla... Haberi Görüntüle

''TERÖR FİNANSMANININ ÖNÜNE GEÇMEYİ SAĞLADIK''

Terörün finans kaynağına ağır darbe vurulduğunu belirten Bakan Soylu, ''Vatandaşımız rahat olsun. Her vilayetimizin uyuşturucu riskini 42 kriterle ölçüyoruz. 289 milyar liralık bir terör finansmanının önüne geçmeyi sağlamış olduk. 2023 yılında da bu mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Etrafımızdaki coğrafyada ateş çemberi olmasına rağmen, güvenlik güçlerimizin ortaya koyduğu gayret ve fedakarlıkla ülkemiz huzur ve güven içerisinde 2023 yılında da gelişmeye ve huzur yaymaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading