Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Soylu duyurdu: Terörist başı Duran Kalkan'ın yakın koruması gözaltında

Bakan Soylu duyurdu: Terörist başı Duran Kalkan'ın yakın koruması gözaltında

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bugün şafak vaktinde, Tekirdağ merkezli 5 ilde yaptığımız eş zamanlı operasyonda, terörist başı 'Abbas' kod adlı Duran Kalkan'ın yakın korumalığını yapan ve aynı zamanda 14 Mayıs'ta Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu toplam 24 kişi gözaltında alındı.'' açıklamasında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Eli kanlı terör örgütleriyle olan kararlı mücadele devam ederken bugün şafak vaktinde, Tekirdağ merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Seçim günü yazlıkta, köyde oy kullanabilirmiyim 31 Mart? Adres dışında... Haberi Görüntüle

24 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Mersin merkezli Adana, Ankara, İzmir ve Antalya'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik özel harekat ve İHA destekli düzenlenen operasyonda HDP Yenişehir İlçe Başkanı İ.K, HDP Yenişehir eski İlçe Başkanı E.D., HDP Mersin İl yöneticisi D.A.'nın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı.

Almanya'daki Türk konsolosluğuna PKK saldırısına Türkiye'den tepki: Saldırganlar yargılanmalı Haberi Görüntüle

DURAN KALKAN'IN YAKIN KORUMASI YAKALANDI

Adreslerinde bulunamayan HDP Mersin İl yönetici M.İ. ile birlikte 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyona ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı. Sosyal medyadan önemli bilgiler paylaşan Bakan Soylu, şunları kaydetti;

''Bugün şafak vaktinde, Tekirdağ merkezli 5 ilde yaptığımız eş zamanlı operasyonda: terörist başı Abbas kod adlı Duran Kalkan’ın yakın korumalığını yapan ve aynı zamanda 14 Mayıs’ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu toplam 24 kişi gözaltında alındı. Terörle Mücadele Başkanlığımıza, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına, İl Emniyet Müdürlüklerimize ve Kahraman Polislerimize tebrikler.''
 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading