Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Soylu duyurdu: Mardin'deki kazada 2 şoför gözaltına alındı

Bakan Soylu duyurdu: Mardin'deki kazada 2 şoför gözaltına alındı

Mardin'in Derik ilçesinde meydana gelen feci kazanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile olay yerine giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayatını kaybedenlerin sayısının 20'ye yükseldiğini ve kazaya ilişkin iki şoförün gözaltına alındığını duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 22:12

Mardin'in Derik ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen korkunç kazada, lastiği patlayan tır, başka bir kazaya yardım eden kalabalığın içine daldı. .

Feci kazada can pazarı yaşanırken, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kaza yerindeki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye ile Irak arasında 26 anlaşma imzalandı! Ayrıntılar belli oldu Türkiye ile Irak arasında 26 anlaşma imzalandı! Ayrıntılar belli oldu Haberi Görüntüle

CAN KAYBI 20'YE YÜKSELDİ

Kaza nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 20'ye yükseldiğini, yaralı sayısının da 26 olduğunu söyleyen Bakan Soylu, "Olay bütün yönleriyle soruşturulmaktadır. İhmal, kasıt her neyse bütün süreçler tetkik edilecektir." açıklamasını yaptı. 

Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, kaç kişi atanacak, branş dağılımı Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne... Haberi Görüntüle

1 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU

Soylu, ilk kazaya müdahale eden 1 polisin şehit olduğunu açıkladı. Ayrıca hastanede tedavi altında olan 2 şoförün gözaltına alındığını söyledi. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da kaza ile ilgili Derik Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adlî tahkikat başlatıldığını açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading