Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Soylu duyurdu! Bursa'da kökünü kurutma operasyonu: 95 kişi yakalandı

Bakan Soylu duyurdu! Bursa'da kökünü kurutma operasyonu: 95 kişi yakalandı

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da düzenlenen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda şu ana kadar 95 kişi gözaltına alındığını açıkladı.

Gündem

02.03.2024, 20:35

Bursa'da, önceden belirlenen 110 şüpheliye yönelik 70 adrese şafak vakti eş zamanlı narkotik operasyonu başlatıldı.

‘Kökünü Kurutma’ adı verilen operasyona, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Asayiş, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı. Bin 700 personelin görev aldığı operasyona 1 helikopter ve 3 İHA ile havadan destek verildi.

Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah çağrı: Türkiye'ye karşı tutum alın! Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU: 95 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonun ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bursa'daki Osmangazi MOBESE Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Bakan Soylu, Bursa'da düzenlenen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda şu ana kadar 95 kişi gözaltına alındığını bildirirken şu açıklamayı yaptı; "1730 kahraman arkadaşımızın katıldığı, 15 narkotik köpeğinin, 1 helikopter, 3 insansız hava aracının katıldığı bir operasyon daha bu sabah itibarıyla saat 05.30'da başladı. 70 adrese hedeflenildi, yaklaşık 110 uyuşturucu satıcısına yönelik bir operasyondu. Şu saat itibarıyla 95'i gözaltına alındı, operasyonlar devam ediyor"

DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu Haberi Görüntüle

ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU MİKTARI 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik Kökünü Kurutma Operasyonu'nda ele geçirilen uyuşturucu miktarını açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "12 kilo 536 gram metamfetamin maddesi, 3 kilo 528 gram esrar maddesi, 818 gram sentetik kannabinoid bonzai maddesi, 5546 sentetik ecza hap, 6 tabanca ve 2 av tüfeği ele geçirilmiştir. Planlı soruşturma kapsamında uyuşturucu başta olmak üzere suç unsurlarının ele geçirilebilmesi amacıyla 180 ekip, 10 özel harekat unsuru, 200 çevik kuvvet personeli olmak üzere 1730 personel, 3 insansız hava aracı ve 15 narkotik dedektör köpeği ile 1 helikopterin katılımıyla 70 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 95 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading