Yandex Metrica

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu’nun ‘dinleniyoruz’ iddialarına cevap: Dinleseydik Pensilvanya ile konuşmalarını duyardık

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu’nun ‘dinleniyoruz’ iddialarına cevap: Dinleseydik Pensilvanya ile konuşmalarını duyardık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayın programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu'nun 'dinleniyoruz' iddialarına cevap verdi. "Konuşmaları kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık." dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:38

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayın programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'telefonlarımız dinleniyor' iddiası hakkında konuştu.

"Türkiye Cumhuriyeti konuşmaları kaydetseydi Pensilvanya ile konuşmasını duyardık." diyen Bakan Soylu, "Şahit de var. Çıktı dedi ya 'Ben geçmiş olsun demedim'. O zaman görüştü." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de Özgür Özel'le görüştü: 'Önümüzdeki hafta bir araya... Haberi Görüntüle

"PENSİLVANYA İLE DİŞÇİDE KONUŞTU"

Kılıçdaroğlu'ndan "Biz Pensilvanya ile bir diş muayenehanesinde konuştuğumuzda 'Yurtta barış dünyada barış' sloganını konuşmadık" sözlerini duymayı beklediğini ifade eden Bakan Soylu şunları söyledi:

"Söyleyemez. Karşımızda siyaset tanımına sığdıramadığımız ve bu ülkenin değerleriyle örtüştüremediğimiz bir kimlik var. "

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Haberi Görüntüle

"SİZİ FETÖ DİNLEDİ"

CHP'yi FETÖ'nün dinlediğini de söyleyen Bakan Soylu "O zaman suç duyurusunda bulunsaydınız." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading