Yandex Metrica

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na videolu soru: PKK terör örgütü tutkunu bu şahsı tanıdınız mı?

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na videolu soru: PKK terör örgütü tutkunu bu şahsı tanıdınız mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabı üzerinden bir soru yöneltti. Soylu, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ve terör paçavlarının altında yapılan bir aday tanıtım töreninden görüntüler paylaşarak Kılıçdaroğlu'na "Bu şahsı tanıdınız mı?" sorusunu sordu.

Gündem

21.02.2024, 02:34

Son dönemlerde bürokratlar hakkında asılsız iddialar ortaya atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir yandan da kapalı kapılar ardından HDP ile temaslarına devam ediyor.

CHP'den ulusalcıları tasviye ederek HDP'ye yakından destek sunan kişileri partiye dolduran kılıçdaroğlu son olarak PKK'ya destek paylaşımlarında bulunan eski Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi'yi başdanışman olarak atamıştı.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı ifşa oldu! Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SORU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, resmi sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na bir soru yöneltti. Soylu, "PKK/KCK Terör Örgütü tutkunu, aşağıda videodaki şahsı tanıdınız mı Sayın Kılıçdaroğlu? Bu konuyla ilgili bir arzunuz, talimatınız var mı?" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

TERÖR YANDAŞLARINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA GÖZALTINA ALINDI

Geçtiğimiz ay terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Güneş'in de aralarında bulunduğu 18'i belediye personeli 30 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 

Bedrettin Güneş'in geçmiş dönemde BDP'nin terör örgütü paçavraları ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri önünde aday tanıtım toplantılarına katıldığı ortaya çıktı.

Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELİĞİNDEN HAPİS YATTI

Bedrettin Gündeş'in 1980'li yıllarda terör örgütü THKO'ya üye olmaktan 4 yıl 6 ay hapis yattığı öğrenildi.

29 Mart 2009'da yapılan yerel seçimlerde Akdeniz ilçesinde terör örgütünün siyasi uzantısı DTP'li Belediye Başkanı Mehmet Fazıl Türk'ün başkan yardımcılığı yapan Gündeş, terör bağlantısı şüphesiyle KHK (Kanun Hükmünde Kararname) ile kapatılan NAR-DER'in de başkanlığını yürüttü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading