Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Soylu'dan dikkat çeken 29 Ekim paylaşımı: Türkiye'nin ulaştığı her hedef 1923'ü armağan edenlere layık

Bakan Soylu'dan dikkat çeken 29 Ekim paylaşımı: Türkiye'nin ulaştığı her hedef 1923'ü armağan edenlere layık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan dikkat çeken 29 Ekim paylaşımı geldi Soylu, Türkiye'nin, savunma sanayisi üretimleriyle, dünyaya göç yönetimiyle, insanlığa umut olan terör ve uyuşturucu mücadelesiyle, vesayet yapılarını bertaraf ederek ulaşılan demokrasi standartlarıyla, yerli otomobilinden yerli uçağa kadar belirlediği ve ulaştığı her hedefte, 29 Ekim 1923'ü armağan edenlere layık olduğunu, onların hayallerinden ve ideallerinden ayrılmadığını ispat ettiğini vurguladı.

Gündem

23.01.2024, 22:14

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Soylu, köklü bir medeniyetin gücüyle kurulan ve 10 yıl yaşayamaz denilen Cumhuriyet'in 99'uncu yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve gururu içinde bulunulduğunu belirtti. 

CHP’li Büyükşehir’in 5 yıldır yapamadığını AK Partili ilçe belediyesi yaptı!... Haberi Görüntüle

'TAMAMLADIĞIMIZ BU YÜZYIL ÖZELDİR'

Millet olmayı "yolculuk" olarak nitelendiren Soylu, mesajına şöyle devam etti:

2200 yıllık devlet tarihimizin belki 100 yıllık bir etabını tamamlıyoruz ama şurası kesindir ki tamamladığımız bu yüzyıl özeldir, Kurtuluş Savaşı'nı verdiğimiz, ay yıldızlı bayrağımızı göklere çektiğimiz, İstiklal Marşı'mızı yazdığımız birinci yüzyılımız özeldir. 16 yıldızın ortasında Türkiye Cumhuriyeti’ni simgeleyen güneş özeldir, tektir ve aziz milletimizin, kıyamete kadar dünyanın üzerinde kalacak imzasıdır. Şimdi yeni bir yola çıkmaya hazırlanıyoruz. 21'inci yüzyılın başından itibaren Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hazırlandığımız 'Türkiye Yüzyılı', bugün belki sadece bize ait bir tanım olabilir ama inanıyoruz ki çok kısa sürede dünyanın da tasdik ettiği, kullandığı ve bugün merhametsizlik ve güvensizlik girdabında boğulan insanlık için umut ışığı aradığı bir ifade ve bir iklim olacaktır.

Kadir İnanır hastaneye mi kaldırıldı? Kadir İnanır neden hastaneye kaldırıldı?... Haberi Görüntüle

2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da mı olacak? 2027 Avrupa Oyunları nerede... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN ULAŞTIĞI HER HEDEF 1923'Ü ARMAĞAN EDENLERE LAYIK

Türkiye'nin, savunma sanayisi üretimleriyle, dünyaya göç yönetimiyle, insanlığa umut olan terör ve uyuşturucu mücadelesiyle, vesayet yapılarını bertaraf ederek ulaşılan demokrasi standartlarıyla, yerli otomobilinden yerli uçağa kadar belirlediği ve ulaştığı her hedefte, 29 Ekim 1923'ü armağan edenlere layık olduğunu, onların hayallerinden ve ideallerinden ayrılmadığını ispat ettiğini vurgulayan Soylu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, şehit ve gazileri andı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading