Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan son durumu açıkladı: 7 bölgede sürüyor

Bakan son durumu açıkladı: 7 bölgede sürüyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangınlardaki son durum hakkında bilgi verdi. Bakan 126 yangından 119'unun ya tamamen söndürüldüğünü ya kontrol altına alındığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli devam eden yangınlarla ilgili son bilgileri aktardı. Bakan Pakdemirli, Marmaris’te Şehit Görkem Hasdemir Beldibi Yangın Ekip Binası’nda yaptığı açıklamada şu anda 8 noktada orman yangını olduğunu, 125 yangından 117'sinin kontrol altında bulunduğunu bildirdi.

Bakan son durumla ilgili şu açıklamaları yaptı: 

"Muğla'da vatandaşlarımızdan bazı serzenişler duyuyorum. Muğla'da 4 uçak, 1 İHA, 17 helikopter, 93 itfaiye, 55 ambulans, bin 457 personelle çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız semalarda istediği sıklıkta o araçları göremeyebilir ama dediğim gibi 4 uçak ve 17 helikopterle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu ne kadar, kaç TL reklam... Haberi Görüntüle

''CANSİPERANE MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR''

Yaşlı insanlar kolay kolay evlerini bırakmak istemiyorlar. Canın dışında her şeyin yerine bir şey konulabilir. Bu kadar bağlı olunmaması gerekiyor. Zorla teyzeyi ikna ettik. Şunu da söyledim. Muhtemelen bir şey olmayacak ama yine de burayı siz terk edin. Gökbel köyünde bu olayı yaşadıktan sonra söylediğim alana alevler geldi ve kısmi zarar uğradı.

Yangınlarla mücadelemiz son derece cansiperane devam ediyor. Sabah saatlerinde çok olumlu bir tablo olmasına rağmen yangının devam edeceğini sabah saatlerinden tespit ettik. Çalışmalarımızı ona göre planladık.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading