Yandex Metrica

Bakan Pakdemirli, yangın bölgesinde incelemeler yaptı

Bakan Pakdemirli, yangın bölgesinde incelemeler yaptı

Isparta'nın Sütçüler ilçesinde, dün öğle saatlerinde başlayan yangının 2'nci gününde yangını tamamen söndürme çalışmaları aralıksız devam ederken, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, bölgede incelemelerde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Çandır Köyü'nde dün öğle saatlerinde çıkan yangına 6 helikopter, 35 arazöz, 42 itfaiye, 9 su tankeri, 4 ilmal aracı, 41 iş makinesi ve 273 personelle müdahale edildiğini belirten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yazılı Kanyon Tabiat Parkı'nda çıkan yangına yönelik olatak bölgede incelemelerde bulundu.

Teleferik faciasında belediyenin ihmali gün yüzüne çıktı: Seçim uğruna ertelendi! Teleferik faciasında belediyenin ihmali gün yüzüne çıktı: Seçim uğruna ertelendi! Haberi Görüntüle

YÜKSEK SICAKLIKLAR VEKUVVETLİ RÜZGAR

Bakan Pakemirli, yüksek sıcaklıklarla, düşük nem oranıyla rüzgarın hakim olduğu bir iklimin yaşandığını ve Isparta'da da hava koşullarının aynı olduğunu belirtti.

Devletin bütün kurumlarının vatandaşın yanında olduğuna dikkat çeken Bakan Pakdemirli, "Çandır tarafı biraz kontrol altında, Karamusalar, Şeyhler, Senirler köyleri ile Yıldız ve Bayduş mahallerinde hala devam ediyor. Zarar gören 15 hanemiz var. Bunlarla ilgili hasar tespitlerine başlıyoruz." dedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading