Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Pakdemirli Manavgat yangınında PKK'yı işaret etti

Bakan Pakdemirli Manavgat yangınında PKK'yı işaret etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek çevre alanlara sıçrayan orman yangını vatandaşların bölgeden tahliye edilmesine yol açtı. Bakan Pakdemirli yangına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

19.03.2024, 14:04

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçrarken, Manavgat halkı zor anlar yaşıyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise yangına ilişkin son durumu paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar' Haberi Görüntüle

4 FARKLI NOKTADA AYNI ANDA ÇIKMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ

53 kişinin yangından etkilendiğini belirten Pakdemirli, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bölgeye intikal ettim. 12.18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. 37 derece sıcaklığın, yüzde 13 ve altında nemin bulunduğu, 50 kilometre civarında esen rüzgarla karşı karşıyayız. 4 mahalle tahliye edildi, gerekirse daha fazla yer tahliye edilecek. Şu an yangının ilerlemesi ile ilgili tüm veriler mevcut.

Yangın maalesef rüzgarın durumu, nem ve diğer faktörler yangının büyümesine yardımcı oluyor. Yangını körükleyecek her türlü sebep şu anda mevcut. Aynı anda çıkması düşündürücü değil mi? Bunlarla ilgili bulgulara rastlandıkça ya biz ya da valilik tarafınca açıklamalar yapılır. Bu sebepler çok sonra da çıkabiliyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading