Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Özhaseki Kayseri'de konuştu: 'Türkiye Yüzyılı hedefiyle yeniden bismillah dedik'

Bakan Özhaseki Kayseri'de konuştu: 'Türkiye Yüzyılı hedefiyle yeniden bismillah dedik'

Adıyaman'daki programının ardından uçakla Kayseri Havalimanı'na gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yaptığı konuşmada "İş bittiği zaman da yine hep niyetim sayın Cumhurbaşkanımızdan izin istemekti. Ama 'Türkiye Yüzyılı' gibi bir hedefin olduğu ortamda sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle böyle bir görev tevdi edilince, yeniden bismillah diyerek yola başladık. Yine koşacağız, yine gayret edeceğiz, yine uğraşacağız." dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:22

Adıyaman'daki programının ardından uçakla Kayseri Havalimanı'na gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çıkışta partililer ve vatandaşlar tarafından mehter takımıyla karşılandı.

Belediye başkanlığının ardından AK Parti'de birçok görev aldığını dile getiren Mehmet Özhaseki, elinden ne geliyorsa onu yaptığını söyledi.

Turgut Altınok'tan mal varlığıyla ilgili haberlere yalanlama: 'Moral bozukluğu ve... Haberi Görüntüle

"SIRATI MÜSTAKİMDEN VAZGEÇECEK DEĞİLİM"

Bakan Özhaseki, kendisine destek veren halkın gücüyle çalıştığını vurgulayarak "Biz bu dönem hesabı şöyle yapmıştık, 'Yeter, 30. seneye geldik. Allah için elimden geleni yaptım. Görevimi tamamladım. Kenara çekileyim ve orada biraz daha sakin bir hayat sürelim.' Kenara çekilince düşündüklerimden, ideallerimden, davamdan vazgeçecek değilim. Sıratı müstakim üzere gitmekten vazgeçecek değilim. Ama siyasetin dışında daha az stresli olan bir yerde vakıfçılık yaparak, yine 1994 öncesinde yaptığım gibi aşevleriyle, öğrenci burslarıyla, fakir fukaraya değişik şekillerde yardımlarla hayatımızı sürdürelim istemiştik." dedi.

Son dakika... MSB: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı! Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİ İÇİN YENİDEN BİSMİLLAH DEDİK"

Bakan Özhaseki, çöyle devam etti:

"13-14 vilayete gittim, 15-20 gün içerisinde. Bir tarafta bizim gibi bu ülkeye sevdalı insanlar, bir tarafta bu ülkenin yerli ve milli değerlerini ön plana çıkarmaya çalışan insanlar. Bir tarafta ülkenin bağımsız yaşamasını, hür bir şekilde bayrağının dalgalanmasını ve bölünmez bütünlüğünü mukaddes bir şekilde gören insanlar, karşı tarafta da ne yazık ki üzülerek söylüyorum, bir siyaset uğruna terör örgütlerinden dört tane oy alacağım diye diz çöken insanlar. Amerika'nın bile müdahil olduğu, Avrupa Birliği ülkelerinden Türkiye dostu olmayan ülkelerin müdahil olduğu, Kandil'deki katillerin işe karıştığı, FETÖ'cülerin, o şizofren yapının Türkiye'deki seçimler için gece gündüz konuştuğu, koşturduğu bir ortamda bir kenarda duramazdık. Bir kenarda durmak, bigane kalmak, ilgisiz olmak, 'ben artık yoruldum' diyerek kenara çekilmek herhalde en büyük vebal olurdu. Yine inandığımız gibi biz yolumuza devam ettik. İş bittiği zaman da yine hep niyetim sayın Cumhurbaşkanımızdan izin istemekti. Ama 'Türkiye Yüzyılı' gibi bir hedefin olduğu ortamda sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle böyle bir görev tevdi edilince, yeniden bismillah diyerek yola başladık. Yine koşacağız, yine gayret edeceğiz, yine uğraşacağız."

Ramazan'ın son günü ne zaman, hangi tarih 2024? Ramazan ayı... Haberi Görüntüle

"ALLAH BİZİ MİLLETİMİZE KARŞI MAHCUP ETMESİN"

Adıyaman'a sabah erken vakitlerde gittiklerini ifade eden Özhaseki, "Çalışmazsak bu ülkeyi ayağa kaldıramayız. Elimizden geleni yapacağız. Şehrimiz için uğraşacağız. Ülkemiz için uğraşacağız. İnşallah sonunda da Rabb'im güzel işlerin yapılmasını bizler vesilesiyle, sizler vesilesiyle ortaya çıkaracak. Eğer sizler olmazsanız biz olmayız. Sizler destek vermezseniz biz bir şey yapamayız. Sizler dua etmezseniz, arkamızda durmazsanız bir milim bile adım atamayız. O yüzden Allah birbirimizden ayırmasın. Güzel işler yapmayı nasip etsin. Allah bizi milletimize karşı mahcup etmesin ve bize güvenen siz kardeşlerimi de mahzun etmesin diye dua ediyorum. Buraya kadar teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading