Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Nebati Şanlıurfa'da! Sahadaki son durumu aktardı

Bakan Nebati Şanlıurfa'da! Sahadaki son durumu aktardı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kahramanmaraş'taki 7,7 büyüklüğündeki depremin yıkıma neden olduğu Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu. Yetkililerden bilgi alan Nebati, AFAD'ın açıklamalarının dikkate alınması gerektiğini söyleyerek sosyal medyadaki yanlış haberlerin sıkıntılı olduğunu aktardı.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Türkiye Kahramanmaraş'taki 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılırken depremin etkilediği 10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin ilk anından itibaren sahada olan bakanlar bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele AK Parti değil, mesele doğrudan Türkiye'dir! Haberi Görüntüle

BAKAN NEBATİ SAHADA

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Urfa'da, İpekyol Caddesi'nde yıkılan 6 katlı bir binada devam eden arama kurtarma faaliyetlerini inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Nebati, arama kurtarma çalışmalarının hassas bir şekilde sürdüğünü, vatandaşlardan sosyal medyada yayılan yanlış haberler yerine AFAD'ın açıklamalarını dikkate almaları gerektiğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading