Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Kurum çevre temizliğine dikkat çeken kısa filmde oynadı! 'Başka dünya yok'

Bakan Kurum çevre temizliğine dikkat çeken kısa filmde oynadı! 'Başka dünya yok'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, küçük bir çevre müfettişinin yaşadığı mahallede yaptığı denetimin anlatıldığı 'Çevre Müfettişi' konulu kısa bir filmde oynadı.

Gündem

22.03.2024, 08:35

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Çevre Ajansı tarafından hazırlanan 'Çevre Müfettişi' konulu bir kısa filmde rol aldı. 

16 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 63 şüpheli yakalandı 16 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 63 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

BAKAN KURUM ÇEVRE KONULU KISA FİLMDE ROL ALDI 

Bakan Kurum'un rol aldığı filmde çevre müfettişi küçük Ayşe, mahallesinde çevreyi kirletenleri uyararak tekrarının olması durumunda ALO 181'e bildiriyor. 

Ayşe, teftiş sırasında çöplerini ayrıştırarak geri dönüşüm kutusuna atan Tahsin Amca'ya teşekkür ederek kendi hazırladığı teşekkür belgesini veriyor. 

Daha sonra Tahsin Amca'nın sergilediği örnek davranışı ilgili mercilere aktaran Ayşe, bir gün mahallesine Bakan Kurum ile gelince herkes şaşırıyor. 

20 yılda boşanmalar arttı, evlilikler azaldı! Rakamlar hayrete düşürecek 20 yılda boşanmalar arttı, evlilikler azaldı! Rakamlar hayrete düşürecek Haberi Görüntüle

'BAŞKA DÜNYA YOK'

Söz konusu kısa filmde çöplerini ayrıştırarak atan Tahsin Amca'yı örnek davranışından dolayı tebrik eden Bakan Kurum şu sözlere yer veriyor: 

Çöpleri her gün böyle ayrıştırmanız gerçekten çok değerli. Sayenizde gençlerimize tertemiz bir dünya bırakacak, aynı zamanda da geri dönüşüm oranlarımızın artırılmasıyla birlikte ülke ekonomisine katkı sağlayacağız. Bu çerçevede Sıfır Atık projemiz çok önemli. Bu dünyaya iyi bakmamız lazım. Çünkü başka dünya yok.

Diğer yandan Kurum hazırlanan kısa filmi sosyal medya hesabından 'Başka dünya yok' sözleri ile paylaştı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading