Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Kurum açıkladı! Bir bölgeye daha kazma vuruldu

Bakan Kurum açıkladı! Bir bölgeye daha kazma vuruldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli çifte depremden etkilenen Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:34

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketin ardından yaralar hızla sarılırken depremzedeler için inşa edilecek kalıcı konutlar çalışmaları başladı.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabı Twitter'dan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle inşa edilecek kalıcı konut çalışmalarına ilişkin video yayımladı.

Yunus Emre diskalifiye mi edildi? Yunus Emre Survivor'da neden yok? Yunus Emre kovuldu mu? Yunus Emre diskalifiye mi edildi? Yunus Emre Survivor'da neden yok?... Haberi Görüntüle

''BİLİMSEL GÜÇLÜ VE HIZLI''

Kurum, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Bilimsel, güçlü ve hızlı. TOKİ ile dirençli şehirlerimizi bu anlayışla inşa ediyoruz. Bilimden şaşmadan, hızlı hareket ederek, güçlü adımlarla Şanlıurfa Birecik'te de başladık."

Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin? Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi... Haberi Görüntüle

İKİ İLÇEDE İLK KAZMA VURULDU

Bakan Kurum'un paylaştığı videoda, Şanlıurfa'da da kalıcı konutlar için çalışmaların başladığı belirtilerek, Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde ilk kazmanın vurulduğu bilgisi paylaşıldı.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Haberi Görüntüle

İLK ETAPTA 897 KONUT YAPILACAK

İlk etapta 897 konutun yapılacağı aktarılan videoda, konutların yatay ve yöresel mimariye uygun inşa edileceği belirtildi.

Telefonunuz ıslandıysa sakın bunları yapmayın! Yoksa... Telefonunuz ıslandıysa sakın bunları yapmayın! Yoksa... Haberi Görüntüle

OYUN PARKLARI VE SPOR ALANLARI

Paylaşılan görüntülerde, konutların yanı sıra çocuk oyun parkları, spor ve dinlenme gibi sosyal donatı alanlarının da bulunduğu bir yaşam alanı oluşturulacağı da aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading