Yandex Metrica

Bakan Koca: Şanlıurfa'ya şebeke suyu verilmeye başlandı

Bakan Koca: Şanlıurfa'ya şebeke suyu verilmeye başlandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Şanlıurfa'ya şebeke suyu verilmeye başlandı. Şebeke suyu, bir süreliğine sadece genel amaçlar için kullanılmaya elverişlidir.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada deprem ve sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da şebeke suyunun verilmeye başlandığını bildirdi.

Bakan Koa, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

''Şanlıurfa’ya şebeke suyu verilmeye başlandı. Arıtma tesislerinden geçerek evlere ulaşsa da, şebeke suyu, bir süreliğine sadece genel amaçlar için kullanılmaya elverişlidir. Şebeke suyu, yapılacak yeni açıklamaya kadar, içme suyu olarak kullanılmamalıdır.''

Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki:  Sahte çevreciler bizi anlayamaz! Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki: Sahte çevreciler... Haberi Görüntüle

MASKE UYARISI

Bakan Koca, paylaşımının devamında ''Deprem afeti sonrası, ENKAZ kaldırma çalışmaları sırasında ortaya çıkan tozun ciddi akciğer rahatsızlıklarına yol açabildiği bilinmektedir. Bu sebeple, enkaz alanlarından uzak durulması, çalışmalara katılan veya yakın mesafede olanlarınsa MASKE kullanması gerekmektedir.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading