Yandex Metrica

Bakan Koca, o ambulans şoförünü makamında ağırladı

Bakan Koca, o ambulans şoförünü makamında ağırladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, taşıdığı hastaya hastaneye bulamadığı gerekçesiyle, Sağlık Bakanlığı’na giden ve kendini kilitleyen ambulans şoförünü makamında ağırladı.

Gündem

23.01.2024, 22:09

Ankara’da yaşanan ilginç olayda bir ambulans şoförü, bakanlığın girişine giderek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşmek istediğini söylemişti.

O şoförü makamında ağırlayan Bakan Koca, Twitter adresinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Şoför arkadaşımızın arzusu üzerine misafirim oldu. Hasta nakil aracıyla naklini yaptığı hastanın Ankara Şehir Hastanesi Aciline yatışını sağladıktan 2,5 saat sonra, aracıyla Bakanlık binası önüne park edişinden başladık, çok şey konuştuk. Ama bazı şeyler konuşulduğu yerde kalmalı.”

Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı tahmin! Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Sağlık Bakanlığı önünde kendini kullandığı ambulansa kitleyen şoför, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşemediği takdirde aracı patlatacağı tehdidinin ardından uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek eylemine son verdi.

Araçtaki oksijen tüplerini açtığını ve Sağlık Bakanı gelmediği takdirde kendisini patlatacağıni söyleyen şoförün, daha sonra olay yerine gelen polisin güçlükle ikna etmesi sonucu ambulansı terk ettiği görüldü.

Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Haberi Görüntüle

KENDİNİ NEDEN KİLİTLEDİ?

Sağlık Bakanlığı önünde kendini kilitleyen sürücü, gazeteci İzel Sezer'in aktardığına göre, “Hasta haklarını savunmak adına yapıyorum. Onkoloji hastasını taşıdım, 3 saat hastane hastane dolaştım, hastayı bırakacak yer bulamadım. Sağlık Bakanı’nın gelmesini istiyorum.” dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, uzun bir süre kapıları kilitleyen ambulans şoförünü ikna etme çalıştı.

Polis, gazetecilerin çekim yapmasını engellemeye çalışırken, ilerleyen dakikalarda ambulansın kapısının açıldığı görüldü. Ardından ambulans bakanlığın önünden çekildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading