Yandex Metrica

Bakan Koca'dan 'hekimlere silah' talebine yanıt! Nasıl düşünülebilir?

Bakan Koca'dan 'hekimlere silah' talebine yanıt! Nasıl düşünülebilir?

Sağlık Bakanı Koca, bugün bir bildiri yayınlayarak hekimleri silah verilmesini talep eden HEKİMSEN'e sert yanıt verdi. Koca "Şiddet olaylarını lanetleyen milyonlar ile hekimlerin arasına silahın girmesi nasıl düşünülebilir?" diye sordu. 

Gündem

23.01.2024, 19:31

Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları Kamu Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası (HEKİMSEN), Dr. Ekrem Karakaya cinayeti sonrasında sağlık sistemindeki eksiklerin, hataların, yanlışların acilen çözüme kavuşturulabilmesi için HEKİMSEN sayfası üzerinden bugün bir basın açıklaması yayınlamıştı.

Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024? Bayramda bedava ulaşım saat kaçta, hangi gün bitecek? Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024?... Haberi Görüntüle

DÜŞÜK VERGİLİ SİLAH TALEBİ

Söz konusu açıklamada "Sağlıkta Şiddet için Acil Önlem Önerilerimiz" başlığıyla verilen 4 maddelik talep listesinde "hekimlerden isteyenlere diğer birçok devlet personeline yapıldığı gibi çok düşük vergilerle silah ruhsatı verilmesi" taleabinde bulunulmuştu. Büyük ses getiren bu talebe Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

"NASIL HASIM GİBİ GÖSTERİLEBİLİR?" 

Koca, taleplere yönelik tepki gösterdiği paylaşımında "Hekimlerin adına hareket ettiğini ileri süren bir yapı, bugün yayınladığı bildiride, hekimlere ruhsatlı silah verilmesini talep etti. Şiddet olaylarını lanetleyen milyonlar ile hekimlerin arasına silahın girmesi nasıl düşünülebilir? Hastayla hekim nasıl hasım gibi gösterilebilir?" ifadelerini kullandı.

24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği gazeteciler için nöbette 24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği... Haberi Görüntüle

"HEKİM ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPAR"

Dr. Ekrem Karakaya cinayetinin yürekleri yaktığını belirten Koca, "Şiddet eğiliminin nelere yol açabileceği görüldü. Sağlıkta şiddetin nedenlerinde bilinçsiz beklenti, ortamın stresi ağırlıkta. Hekime güveni esas alın. Hekim elinden gelenin en iyisini yapar" diyerek sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading