Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Koca'dan dikkat çeken 'Türkiye Yüzyılı' mesajı: Bugün Dünya'ya söyleyecek yeni bir sözümüz var

Bakan Koca'dan dikkat çeken 'Türkiye Yüzyılı' mesajı: Bugün Dünya'ya söyleyecek yeni bir sözümüz var

Bugün tüm gözler Ankara'da olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu tüm Türkiye ile paylaşacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımında, '' Yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz." sözünü, Türkiye 99 yıl önce bugün söyledi. Bugün, dünyaya söyleyecek yeni bir sözümüz var: Türkiye Yüzyılı.'' sözlerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Bugün Türkiye için tarihi bir gün...
100'üncü yaşına girmeye hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti'nde birçok proje ve hedeflerle ülkeyi yöneten AK Parti, 'Türkiye Yüzyılı' ile yeni yüzyılı şekillendirecek plan, proje ve hedeflerini kamuoyuna duyuracak.

Son dakika: Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı Haberi Görüntüle

'YARIN CUMHURİYET'İ İLAN EDECEĞİZ' SÖZÜNÜ TÜRKİYE 99 YIL ÖNCE BUGÜN SÖYLEDİ' 

Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 16.00'da yapacağı tarihi konuşmaya  çevrilmişken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Bakan Koca sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, ''Yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz." sözünü, Türkiye 99 yıl önce bugün söyledi. Bugün, dünyaya söyleyecek yeni bir sözümüz var: Türkiye Yüzyılı.'' sözlerine yer verdi. 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP-DEM gizli iş birliği içinde Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEK KONUŞMACI OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tek konuşmacı olacağı törende sporcular, sanatçılar, cemaat vakıfları, Alevi dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanayici ve iş adamları, sanatçılar, çevreci genç ve kadınlar, şehit ve gazi yakınları, engelliler, siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler, gazeteciler ve sosyal medya fenomenleri de yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading